Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tud bárki olyan REÁLIS indokot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tud bárki olyan REÁLIS indokot mondani, ami miatt rosszabb lenne ma Magyarországon a nőknek, mint a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Leszámítva azt, hogy mi tudunk messzire pisilni (segédeszköz nélkül), nem menstruálunk és erősebb a testfelépítésünk.

Reális indokokra vagyok kíváncsi, nem az adott válaszoló személyes frusztrációjára. Nem azt vitatom, hogy a nőket sosem utasítják vissza meg nekik teljesen tökéletes az életük, de ugyanez hasonló kaliberű férfi ellenpárjaikra hatványozottan igaz.

Kijelenthető ezáltal, hogy férfiakra a mai modern társadalmakban annyira van szükség, mint amennyire kukásra meg wc pucolóra meg kicsi kínaira, aki ócón összeszereli a félmilliós iPhonet meg learatja a biorizst.

Biztosan nagyon rossz lenne nélkülük mindazoknak, akik annak az ELŐNYEIT élvezik, hogy ezek az emberek éhbérért dolgoznak anyagi kényszerből, de ezek az emberek lehet, hogy nem annyira elégedettek az életükkel.

Mindezek ellenére miért van az, hogy bármikor, amikor manapság elvakkantja magát egy nő, hogy neki milyen rossz ezért meg azért, akkor nem ugyanolyan kollektív és masszív ellenszéllel találja szembe magát, mint egy laposföldhívő vagy egy rasszista ember, hanem még kedveskednek neki, meg helyeslik, meg egyetértenek vele?

Egyes férfiak fizetnek is azért prostituáltaknak, hogy bánjanak velük durván meg alázzák meg őket, de tényleg ez a tendencia a világban, csak enyhébb formában? Tényleg ennyire élvezik a férfiak, hogy lábtörlőként vannak kezelve a modern korban, mint valami utolsó selejt, egy elavult, letűnt kor terméke, aki már végre kipusztulhatna?

2022. okt. 1. 13:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/125 anonim ***** válasza:
30%
#38: Most ujra leirtad, amire mar reagaltam. Felelmetes, hogy ekkora magabiztossaggal milyen ertelmi szinten mozogtok.
2022. okt. 2. 13:28
 42/125 anonim ***** válasza:
70%
#41 én a te szövegértésed miatt aggódom. Tudsz olvasni? Én nem ismételtem meg. Más nézőpontot hoztam be.
2022. okt. 2. 14:11
 43/125 anonim ***** válasza:
14%
#42: Ujra arra valaszoltal, hogy a ferfiak rosszabbak es ezt eroltetted. Aztan jottel olyan teves kovetkeztetessel, hogy mivel a ferfiak erosebbek, ezert a noknek rossz. Ferfi ferfit is banthat am...
2022. okt. 2. 14:30
 44/125 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig ha már erőszakról beszélünk, akkor ne hagyjuk ki a pszichikai erőszakot, vagy csak simán az elnyomást, amelyekről soha nem fog látleletet vetetni senki. Ezek többségét viszont nem férfiak követik el és nem is csak férfiak ellen.
2022. okt. 2. 15:17
 45/125 A kérdező kommentje:

"Undorító embernek nem nevezhető féreg vagy. Hogy lehet ilyet leírni, vagy gondolni? Aztán csodálkozol, hogy senkinek nem kellesz."

Szerencsére azért még vannak nők, akiket nem fertőzött meg a feminista propaganda.

"Kivéve, ha megerőszakolt nő vagy, mert az a természet rendje, mi? Fidióta f@sz."

Aki nem tudja megvédeni magát, teljesen jogosnak tartod, hogy valami nagyhatalom szoknyája mögül köpköd a másikra nagyképű módon?

Én meg ezt tartom undorítónak, mikor a töpszli cigánygyerek azért keménykedik mindenkivel, mert tudja, hogy ha megütöd őt egyszer is, akkor csettint egyet és ott van mögötte 6-8 brutális állat, akik lefognak téged, miközben ő üt, meg rúg.

Soha az életben egyszer sem láttam olyat, de sok emberrel beszéltem ÉLŐBEN, AKIK VÁLLALTÁK A POFÁJUKAT és egyik sem tudott nekem mondani egy olyan esetet sem, amikor illedelmesen, kulturáltan, de HATÁROZOTTAN utasított vissza nő férfit és abból bármilyen zaklatásos, megerőszakolós ügy lett volna. Mindig minden konfliktus abból adódik, hogy MINDKÉT FÉL felszívja magát. Nos, ilyenkor igen, a természettörvény érvényesül és az erősebb kutya b.aszik.

Tudod az a különbség közöttünk, hogy ha én felviszek magamhoz 2 lányt, akik azt hazudják nekem (figyelem, megtévesztő magatartás), hogy nagyon jó pasi vagyok és hármas szexet akarnak, majd az egyik eltereli a figyelmemet a másik meg kirabol, akkor egyrészt nem fogok menni a rendőrségre, mert konstatálom, hogy a farkammal gondolkodtam, én voltam a hülye és csak feleslegesen hülyét csinálnék magamból és elcsesznék egy fél napot a vallomásra, aztán járhatnék bíróságra meg tanuskodni meg minden, de valószínűleg amit zsákmányoltak, az már úgysincs náluk, maximum polgári peres eljárással rendezhetném az ügyet.

De nem fogom a rendszert hibáztatni, mert én is tudom magamról, hogy hülyeséget csináltam, nem hisztikézek miatta.

Ha kilóg a farzsebemből a fél iPhone és a Blahán kikapja a zsebemből a cigánygyerek és elszalad vele, akkor megkísérlem ott helyben kitaposni a belét, mivel tudom, hogy a hirtelen felindulás enyhítő körülmény, valószínűleg okozok a testében valami életreszóló maradandó károsodást "véletlenül", hiszen ha már a liberális rendszer nem pusztítja az ilyeneket, akkor én járuljak hozzá annyival egy jobb világhoz, hogy megnyomorítok egy ilyen férget. Ha kést húz elő, annál jobb, mert azzal a lendülettel el is törik a nyakcsigolyája én pedig felkészülök az Oscar-díjas alakításra, hogy micsoda trauma ért, én csak védekezni próbáltam, mert annyira megijedtem a késtől, hogy ezt kellett tennem, hiszen egy emberéletet kioltottam, úristen! Járok egy darabig pszichológushoz, aztán úgyis felmentenek. Sajnos így működik a rendszer, ehhez kell alkalmazkodni.

De az esetek többségében nem érem őt utol. Aztán abból se lesz semmi.

De ettől függetlenül tisztában vagyok vele, hogy legközelebb jobban járok azzal, ha olyan helyre teszem, ahol még a kísértés sincs meg, hogy kirántsa a zsebemből a telefont.

Tomcaték Tolvajkergetők műsora is azért ért véget, mert őket büntette meg a rendőrség olyan indokkal, hogy "eltulajdonításra való ösztönzés". Pedig csak a biciklilopásoknak akarták elejét venni, mert milyen szép is lenne egy olyan világ, ahol ha elmész valahova, akkor csak letámasztod és NEM lopja el senki akkor sem, ha nem kötöd oda acéllakattal, mert akkor csak egy 1-2 hét múlva figyelik ki, hogy senki nem jön érte és akkor valamelyik este odamennek a kézi flexszel.

Az egész rendszer nevetséges.

"Tudod mivel lehet lecsökkenteni? Azzal, hogy az ELKÖVETŐKET iktatják ki. Nem az áldozatokat hibáztatják."

Akkor NEM AZ ÁLLAMNAK KÉNE KISZERVEZNI!!! Hanem EGYÉNI eseteket kellene vizsgálni. EGYÉNI eseteket.

Csak hát akkor kiderülne, hogy ez a szépen összemazsolázott statisztika miből is áll többségében.

"nem önmaguktól, hanem az erőszaktevőktől. Ha minden erőszakos tett után több év börtön járna, azonnal megoldódna a probléma."

Az erőszakos tettek után jár is börtön. Azzal van a probléma, hogy ti már lassan mindenért különleges hópihe áldozatnak akarjátok beállítani magatokat, aki tökéletes, HIBÁTLAN, MAKULÁTLAN és csak és kizárólag a JOG szemüvegén keresztül képes látni a világot. Ehhez van jogod, ahhoz is van jogod. De bezzeg a csúnya férfinek, annak semmihez nincs joga. Még ahhoz se, hogy 5 másodperccel tovább tartsa benned a farkát amikor te hirtelen közlöd vele, hogy mégse akartad ezt az egészet és inkább hazamész. Mert még ezt is megerőszakolásos esetnek akarjátok beállítani.

Rendőrbírót és közjegyzőt is állítasz majd az ágy mellé, aki dokumentálja a történést, hogy ne csak két személy egymással szemben álló elmondása legyen?

Nem tudom eldönteni, hogy az siralmasabb, hogy ennyire ostobák vagytok, mint mikor a kutyát úgy hergelik, hogy odatartják a botot a kerítéshez és nem fogjátok fel, hogy ESZKÖZÖK vagytok a feminizmus gépezetében, vagy már nektek is megvan a saját kis listátok, hogy majd mely férfiakat fogjátok kiiktatni, ha végre törvényi lehetőség, kiskapu nyílik rá.

Tudod, amikor NAPONTA történnek olyan esetek, hogy kis drogos tini picsák felmennek arabokhoz, migránsokhoz meg külföldiekhez és annyira szétcsapják magukat, hogy nem is emlékeznek rá, hogy kiknek az ondója csordogál belőlük reggel, akkor talán ELŐSZÖR ezekkel az esetekkel kellene foglalkozni. Nem?

Ilyen helyeken kéne razziákat tartani. Civilruhás rendőrnők épülhetnének be. Persze hamar rájönnél, hogy mennyire a maffia meg az alvilág uralja az egészet és ugyanolyan szélmalomharc lenne, mint az embercsempészet meg a drog meg bármi egyéb elleni háború.

De amíg ezek de facto szabadon mehetnek, addig mókás olyan törvényeket hozni, ahol Átlag Józsit bemondásra kirúgathatja a munkahelyéről a dühös felesége.

Inkább vagyok "elmebeteg", minthogy ilyen elcseszett álomvilágban éljek, amilyenben ti éltek.

2022. okt. 2. 15:53
 46/125 anonim ***** válasza:
70%
#43 szövegértés általános iskola 3. osztály. Frissítsd fel, és folytathatjuk. Addig semmi értelme.
2022. okt. 2. 16:02
 47/125 anonim ***** válasza:
100%

#46: Aham. Tehat, leirtad azt, amit, ertelmeztem, de en menjek vissza altalanosba, mert keptelen vagy megerteni valamit es reagalni. Mit is irtam, amit igazoltal ezzel?

"Felelmetes, hogy ekkora magabiztossaggal milyen ertelmi szinten mozogtok."

2022. okt. 2. 16:20
 48/125 anonim ***** válasza:
88%

#45 "Aki nem tudja megvédeni magát, teljesen jogosnak tartod, hogy valami nagyhatalom szoknyája mögül köpköd a másikra nagyképű módon?"

Tehát aki nem tudja megvédeni magát, azt jogosan lehet bántalmazni és megölni? Akkor én jogosan gyilkolhatnék halomra ovisokat?

"Soha az életben egyszer sem láttam olyat, de sok emberrel beszéltem ÉLŐBEN, AKIK VÁLLALTÁK A POFÁJUKAT és egyik sem tudott nekem mondani egy olyan esetet sem, amikor illedelmesen, kulturáltan, de HATÁROZOTTAN utasított vissza nő férfit és abból bármilyen zaklatásos, megerőszakolós ügy lett volna"

Aha, tehát ha te nem láttál ilyet, akkor olyan nincs is. Értem. Nagyon okos vagy. Ez kifejezetten intelligens gondolkodás. Gratulálok.

"Tudod az a különbség közöttünk, hogy ha én felviszek magamhoz 2 lányt, akik azt hazudják nekem (figyelem, megtévesztő magatartás), hogy nagyon jó pasi vagyok és hármas szexet akarnak, majd az egyik eltereli a figyelmemet a másik meg kirabol, akkor egyrészt nem fogok menni a rendőrségre, "

Aha szerintem meg mennél, vagy akinek egy kicsi esze is van, az megy. A magántulajdon védelme, és a szex két különböző dolog. Ahogy az átverés is. Attól, hogy gyáva vagy, és nem élsz a jogaiddal, az a te bajod. De nem értem, akkor miért kell a gyávaságodra hivatkozni, hogy más se éljen a jogaival. És még mindig tartom, hogy megerőszakolva lenni sokkal rosszabb, mint kirabolva lenni. Nyilván egyik sem jó, de azért a tesi megalázás, és bántalmazás mégis csak súlyosabb.

"Az egész rendszer nevetséges."

Ezzel egyetértek. Komolyabban kellene vennie az ilyen eseteket, vagy ha már nem teszi, akkor megengedőbbnek lennie az önvédelemmel. Mert megint ott tartunk, hogyha valaki betör hozzád, és ki akar rabolni, és te önvédelemből lelövöd, vagy valami, téged vesznek elő. Maximálisan egyetértek, hogy ez beteg, és ez nagyon nincs rendben így.

"Akkor NEM AZ ÁLLAMNAK KÉNE KISZERVEZNI!!! Hanem EGYÉNI eseteket kellene vizsgálni. EGYÉNI eseteket."

Hogy érted? Ha nincs törvény, ami meghatározza, hogy az ilyen eseteket milyen súlyossággal kell büntetni, akkor nincs mit kivizsgálni. Amúgy meg igen. Alaposabb kivizsgálás is szükséges lenne.

"Ehhez van jogod, ahhoz is van jogod. De bezzeg a csúnya férfinek, annak semmihez nincs joga. Még ahhoz se, hogy 5 másodperccel tovább tartsa benned a farkát amikor te hirtelen közlöd vele, hogy mégse akartad ezt az egészet és inkább hazamész. Mert még ezt is megerőszakolásos esetnek akarjátok beállítani."

Igen. Pontosan. Ez IS erőszaknak számít. A nem, az nemet jelent. Nem egy bonyolult dolog. Csak már megint az a fránya szövegértés. Vagy neked nem okozna gondot olyanban "tartani a farkad", aki azt mondja, hogy ne, kérlek hagyd abba, nem akarom. ? Ez nagyon sokat elmond rólad.

" hogy ne csak két személy egymással szemben álló elmondása legyen?"

Az erőszaknak vannak fizikai jegyei. Ott vannak a hüvely falának a sérülései, ami a nem megfelelően előkészített behatolás okoz. Ezt nőgyógyász tudja igazolni. Vagy a sperma jelenléte. Akkor van baj, ha utólagos a feljelentés. De csak azért, mert nem jelenti időben, akkor az egyenlő azzal, hogy őt nem erőszakolták meg, vagy verték meg? Szerintem nem. Erre valóban ki kell találni egy megfelelő vizsgálati módot, akár hazugságvizsgálattal.

"Tudod, amikor NAPONTA történnek olyan esetek, hogy kis drogos tini picsák felmennek arabokhoz, migránsokhoz meg külföldiekhez és annyira szétcsapják magukat, hogy nem is emlékeznek rá, hogy kiknek az ondója csordogál belőlük reggel, akkor talán ELŐSZÖR ezekkel az esetekkel kellene foglalkozni. Nem?"

Biztos nagyon aggódhatsz értük, ha "drogos tini picsák"-ként nevezed őket. De abszolút, ezeket is ki kellene vizsgálni. De ez nem jelenti azt, hogy más problémákkal párhuzamosan nem lehet foglalkozni.

#47 amég nem érted meg, hogy mi a különbség aközött, amit te írtál, és aközött, amit én, addig felesleges itt vitatkozni. Le van írva. Próbáld meg értelmezni.

2022. okt. 2. 18:01
 49/125 anonim ***** válasza:
86%

"Reális indokokra vagyok kíváncsi, nem az adott válaszoló személyes frusztrációjára."

Ezt írod, közben telehányod az oldalt a személyes sértettségeid miatt kreált tévképzeteiddel, amit úgy adsz elő mint vitathatatlan tények. Barátom belőled patakokban ömlik a frusztráció, olyan mértékben torzult az ítélőképességed, hogy már az sem tudna rajtad segíteni akinek valóban ez a szakmája. Parttalan vita, a kis kérdésed itt díszeleg a gyakorin és ennyi, semmi mást nem értél el vele. Az élet, a körforgás megy tovább. Maximum kifröcsögted magad, az is jót tesz néha.

2022. okt. 2. 18:36
 50/125 anonim ***** válasza:
90%

"De bezzeg a csúnya férfinek, annak semmihez nincs joga. Még ahhoz se, hogy 5 másodperccel tovább tartsa benned a farkát amikor te hirtelen közlöd vele, hogy mégse akartad ezt az egészet és inkább hazamész."

Jogod a saját facodhoz van, az is csak addig terjed amíg nem használod más testében. Ugyanis a másik is egy EMBER, nem csak egy db hús. Igen, addig tuszkoljatod bele amíg ő engedi ezt neked. Semmi nem kötelező, neked sem szexszelni, lehet lassan venni szexrobotot azon kiélheted beteg hajlamaid.

2022. okt. 2. 18:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!