Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tud bárki olyan REÁLIS indokot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tud bárki olyan REÁLIS indokot mondani, ami miatt rosszabb lenne ma Magyarországon a nőknek, mint a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Leszámítva azt, hogy mi tudunk messzire pisilni (segédeszköz nélkül), nem menstruálunk és erősebb a testfelépítésünk.

Reális indokokra vagyok kíváncsi, nem az adott válaszoló személyes frusztrációjára. Nem azt vitatom, hogy a nőket sosem utasítják vissza meg nekik teljesen tökéletes az életük, de ugyanez hasonló kaliberű férfi ellenpárjaikra hatványozottan igaz.

Kijelenthető ezáltal, hogy férfiakra a mai modern társadalmakban annyira van szükség, mint amennyire kukásra meg wc pucolóra meg kicsi kínaira, aki ócón összeszereli a félmilliós iPhonet meg learatja a biorizst.

Biztosan nagyon rossz lenne nélkülük mindazoknak, akik annak az ELŐNYEIT élvezik, hogy ezek az emberek éhbérért dolgoznak anyagi kényszerből, de ezek az emberek lehet, hogy nem annyira elégedettek az életükkel.

Mindezek ellenére miért van az, hogy bármikor, amikor manapság elvakkantja magát egy nő, hogy neki milyen rossz ezért meg azért, akkor nem ugyanolyan kollektív és masszív ellenszéllel találja szembe magát, mint egy laposföldhívő vagy egy rasszista ember, hanem még kedveskednek neki, meg helyeslik, meg egyetértenek vele?

Egyes férfiak fizetnek is azért prostituáltaknak, hogy bánjanak velük durván meg alázzák meg őket, de tényleg ez a tendencia a világban, csak enyhébb formában? Tényleg ennyire élvezik a férfiak, hogy lábtörlőként vannak kezelve a modern korban, mint valami utolsó selejt, egy elavult, letűnt kor terméke, aki már végre kipusztulhatna?

2022. okt. 1. 13:49
 71/125 A kérdező kommentje:

"Tudom, hogy jogilag nem lehet bizonyítani így az erőszakot, de akkor is, nem értette meg, hogy rosszul vagyok, nem értette meg, hogy fáj, nem értette meg a 20 nemleges választ, a 21. szó nélküli mozdulatlan feladás igennek számít, és kész."

Remélem az azért megvan, hogy ezen alapon az összes értékesítőt, MLM ügynököt, banki tukmálós ügyintézőt meg ilyesmit fel lehetne jelenteni?

Ezt az általad oly favorizált jogállam tette lehetővé.

Lehetne olyan univerzális kampányt csinálni, hogy a NEM az NEM, elsőre is. És ebbe minden beletartozna. A csövesekkel szemben, a Jehova tanúival szemben, kb. mindenkivel.

De jelenleg, ahol abba az irányba megyünk, hogy minden oldalon minden alkalommal, időről-időre fogadd el a leglehetetenebb helyeken megjelenő kényelmi sütiket, köszönhetően az EU előrelátó bürokratáinak, nem hiszem, hogy valaha várható ilyesmi.

De azért ezt, főleg így, hogy még mozdulatlan is voltál kicsit fura lenne utólag bármilyen drága precíziós eljárással is bizonyítani, hogy ő most ezt tette.

De ha te mondjuk előveszed a telefonodat és beindítod a hangrögzítőt, hogy "Na figyelj, akkor most elmondom így, hogy NEM és hagyj békén, mert beteg vagyok! Ha hozzám mersz nyúlni, feljelentelek." - amire persze dönthetett volna úgy, ha nála voltál, hogy akkor menj haza, ami bunkó húzás lett volna tőle, de jogilag megteheti ő is, ez a te kockázatod ilyenkor. De akkor meg eleve cselekmény se történt volna, ha ezt így határozottan felhozod neki.

De azért abszurdnak tartom, bármennyire is jóléti világban élünk, hogy ilyen mértékben vegyenek le FELNŐTT EMBEREKNEK a válláról felelősséget, hogy nem tudja még a SAJÁT PASIJÁVAL (akit ismer) szemben sem képviselni az érdekeit és ezért megpróbál a hatóság szoknyája mögé bújni.

Ha ő a határozott nemedre és jogi következmények említésére felpofozott volna, leszorít és megerőszakol, akkor nyilvánvalóan börtönben a helye.

De ha csak duzzog, hisztizik meg fenyegetőzik öngyilkossággal, stb. akkor legalább átértékeled újra (ha az eddigi pár hónap nem lett volna elég), hogy biztosan kell-e neked ilyen ember. Ez meg megint a te felelősséged, hogy ezek után vele maradsz-e vagy szóba állsz-e vele. Mert az ilyen ellen lenne jogos a ghosting. Az ilyenek ellen, akiket másképp lerázni nem tudsz, mint mindenhol letiltás, ignorálás és szükség esetén távoltartási végzés.

Amiket leírtál, az tök szomorú, de pont, ahogy a végén mondod, több a szar családi háttér, mint a jó. Ha neked ilyen traumákat tudott okozni egy gyökér, akkor én mit szóljak, amikor nekem alapból semmilyen pozitív visszacsatolás nem volt az életemben?

És azért még mindig a férfitől várják a stabilitást, magabiztosságot, határozottságot, stb. Mire egy szar háttérrel?

2022. okt. 4. 15:21
 72/125 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, a banki ügyintézők/mlm ügynökök az akaratod ellenére beléd helyezik a farkukat vagy mi ez a párhuzam?
2022. okt. 4. 15:33
 73/125 A kérdező kommentje:

#72: Akaratom ellenére tukmálnak valamit, amit nem akarok, mindezt fejlett pszichológiai trükkök százait bevetve ellenem, amit sok esetben egyetemen tanultak, miközben az áldozataik nagy része 8 általánost végzett, leépült szellemi képességű kisnyugdíjas. Ugyanúgy hiénaként szúrják ki a sebezhető áldozatukat, aki vélhetően nem tud nemet mondani, kerüli a konfrontációt, emiatt akkor is aláír/vásárol, ha otthon családi veszekedés is lesz belőle.

Én tudok nemet mondani, csak kifejezetten frusztrál. Arról meg megint lehet vitatkozni, hogy egy esetenként több milliós bukó a rosszabb vagy az, hogy OLYAN valaki rakja beléd a fakát, akinek korábban már te magad engedted párszor, amit csúnya lenne egy lapon említeni azzal, amikor az agresszív idegen baromállat lefogja a nőt és megerőszakolja, vagy bedzsinázva a tudatvesztett nőn éli ki beteges hajlamait.

Vagy az egyikre, vagy a másikra találjanak ki más, érzékletesebb szót, mert lassan már tényleg megcsúfolják és nevetségessé teszik a "megerőszakolás" kifejezést, súlytalan lesz az egész, amiről már most is sokszor a k.rvás vicc jut eszembe, amikor hamis pénzt ad neki a kuncsaft és ő meg lamentál magában, hogy "Akkor tulajdonképpen engem most megerőszakoltak."

Nyilván ez sem etikus, de nem tudom már hogyan érzékeltetni a KÜLÖNBSÉGET. Ezt csak az nem érti, aki szándékosan nem akarja.

2022. okt. 4. 16:09
 74/125 anonim ***** válasza:
77%
#73 de a fizikai bántalmazás mégis súlyosabb, mint hogy kihasználják a manipulálhatóságodat. Igen, az is szar, de az szerintem neked is rosszabbul esne ennél, ha egy jól megtermett cigó jól seggberakna akaratod ellenére.
2022. okt. 4. 16:14
 75/125 anonim ***** válasza:
92%

Hát amúgy a hamis pénzzel történő fizetés is erőszak szerintem.

Mivel nem punci van a lábad között, fogalmad sincs milyen érzés ha úgy hatolnak beléd hogy azt nem akarod. Még akkor is, ha előtte már együtt voltál vele.

Én ezt nem tudom egyenlőnek tekinteni azzal ha valaki képtelen nemet mondani egy üzletre amit nem akar. A pénznek számomra nincs akkora értéke mint a lelki egészségemnek, de nem vagyunk egyformák.

2022. okt. 4. 16:26
 76/125 A kérdező kommentje:

#74: Annyira meg akarod nyerni ezt a vitát, hogy most megint egy olyan példát állítasz szembe, ami azzal lenne ellenpárban, még ha a homoszexuális vonulatot ki is zárjuk a képből (ami szintén tovább súlyosbítja az esetet), hogy a nőt is elkapja egy jól megtermett cigó és a bokorba berángatva jól megdugná. Ez mindkét nemnél durva erőszaknak számít.

Holott azzal kéne szembeállítanod, mikor Béla meg Gizi együtt élnek, Gizinek nagyobb a szexuális étvágya, Béla meg amúgy is sokat dolgozik, emiatt gyakran fáradt és Gizi nyaggatja, nyaggatja, rángatja a farkát, miközben Béla mondogatja, hogy "Ne, légyszi, hagyjál, fáradt vagyok, holnap is nehéz napom lesz, korán kelek." aztán duzzogva közli, hogy amúgy az ő lakásában laknak és bármikor kitehetné őt, egyébként is érik a dolog, majd Béla erre megerőlteti magát, Gizi meg felállítja a farkát, ráül és meglovagolja. Közben még esetleg utasítgatja őt, hogy gyerünk, csókold a nyakam, szopogasd a mellbimbómat, ide rakd a kezed, á, ez nem jó, állandóan lekonyul. Inkább nyalj (majd ráül a fejére).

Velem még személyesen ilyesmi nem történt, meg nem is valószínű tekintve, hogy mindig én vagyok a nagyobb étvágyú szexuálisan, de nem egy férfitől hallottam már hasonló történeteket és ilyenkor a férfireakció jellemzően olyan, hogy

"B*zi-e vagy?"

"Mutasd már a csajodat, van róla képed? Annyira csúnya?"

"Lúúúúzer! Ha gondolod, akkor én szívesen megdugom helyetted, ha jól néz ki."

"Ó és az ilyenek ekkora mázlisták, hogy ilyen szexmániás nőjük van. Nekem meg állandóan tojáshéjon kell lépkednem, mert ha picit megbántom a lelkét, akkor aznap már nem lesz szex. Bár nekem lenne ilyen nőm. Nem cserélünk? Te jól járnál az enyémmel, az szerintem akkor se panaszkodna, ha fél évig hozzá se nyúlnál."

Így sem érzékeled még, hogy mennyire különbözően ítéli meg ugyanazt a szituációt a férfi nem és a női nem?

A férfi még szét is oltja a férfitársát ilyesmi miatt, a nő meg már egyenesen azt követeli, hogy kezeljék azonosan azzal, amikor valódi erőszakkal, valódi fizikai erőfölénnyel való visszaéléssel, nyílt tiltakozásod és védekezésed ellenére erőszakolnak meg azzal, amikor simán csak belemész egy hülye kis pszichológiai játszmába, aminél az életben sokkal nagyobbak is vannak. Munkahelyen, családban, stb.

2022. okt. 4. 16:35
 77/125 anonim ***** válasza:
96%

#76 csak arra reagálok, amit az én kommentemre írtál.

Homoszexualitás vagy sem, egy olyan szexuális aktus, amelyben te alárendelt vagy, és a te beleegyezésed nélkül történik. Pont.

2022. okt. 4. 16:56
 78/125 A kérdező kommentje:

#77: Amennyiben reálisnak tartod, hogy egy jól megtermett cigóval élek együtt és amint csak a legapróbb jele is van annak, hogy akar tőlem valamit nem építem le abban a pillanatban sürgősen, akkor legyen. Hasonló a helyet. Hagyom magam rámanipulálni, hogy seggberakjon, mert megunom az állandó könyörgését és odapucsítok neki.

De ez a szituáció szerinted mennyire reális?

2022. okt. 4. 17:45
 79/125 anonim ***** válasza:
71%
Pont annyira mint a Gizis sztorid.
2022. okt. 4. 17:59
 80/125 anonim ***** válasza:
77%
Imádom, miatta is szar nőnek lenni, de nem látja.
2022. okt. 4. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!