Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasik között is vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik között is vannak olyanok akik a pénzre mennek?

Figyelt kérdés
vagy csak a nőknél vannak pénzéhesek és aranyásók?
2022. szept. 26. 17:08
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
76%

[link]

Van aki NAGYON-NAGYON NAGYBAN tolja.

2022. szept. 26. 18:54
 22/40 anonim ***** válasza:
97%

Hogy konkrétan már a megismerkedéskor az-e a céljuk, hogy lehúzzák anyagilag a nőket, azt nem tudom, de igen, pasik között is van, aki kihasználja anyagilag a párját.

Egyik barátnőmnél volt ez a helyzet nagyon durva, távkapcsolatban éltek, mindig a barátnőm utazott hozzá, ő egyszer nem ajánlotta fel azt, hogy legalább az útiköltségbe beszállna, nem ritkán a költségeket is a barátnőm fedezte. Fontos megjegyezni, hogy ő sem gazdag családból származott, egyetem mellett dolgozott. A srácnak meg tökéletesen megfelelt, hogy huszonévesen sem keres munkát, és a randikra is anyu-apu adja a zsebpénzt.

Jobban belegondolva nekem is volt egy exem, aki nagyon rosszul bánt a pénzzel, ha összeköltöztünk volna, valószínű elharapózott volna annyira a dolog, hogy én sokkal többet rakok bele anyagilag. De szerencsére nem jutottunk odáig.

2022. szept. 26. 19:07
 23/40 anonim ***** válasza:
97%
Az én egyik barátnőm egy menekülttel házasodott... Már 4 éve elváltak, de még nem tudta hivatalosan kirakni.
2022. szept. 26. 19:31
 24/40 anonim ***** válasza:
19%

Felesben????? Életemben nem fizettem még randin! Azba férfi dolga! Hát ezert nincs nőd!

Szívesen!

2022. szept. 26. 19:58
 25/40 anonim ***** válasza:
98%
Én is inkább lakhatásra utazókról tudok.
2022. szept. 26. 20:56
 26/40 anonim ***** válasza:
86%
Ritka az aki megtud bolondítani egy gazdag lányt..
2022. szept. 26. 21:42
 27/40 anonim ***** válasza:
80%

26

Igen, viszont nagyon nem ritka az olyan, amikor gyakorlatilag a nő tartja el az alkesz, nem, vagy alig dolgozó pasit. És a nőkkel ellentétben az ilyenek még a háztartási munka elvégzésére sem éreznek kényszert. AZ is a férfiaknál gyakoribb, hogy a közös megtakarítást elszórják autóra, motorra, egyéb műszaki dolgokra.

2022. szept. 26. 21:45
 28/40 anonim ***** válasza:
34%

Biztosan vannak férfiban ilyen karakterek, de aki ezt nem veszi le két kilométerről, az elég naív nő, vagy nagyon elvetelmült a szélhámos.

Nőkre jellemző, hogy a lóvéra koncentrálnak. Az elváltak is, simán. Tudok is ilyet, diplomás nők, akik kifejezetten idősebb, de vastag faszikra hajtottak miután elváltak. Elvannak a viagrás papával, közben meg nyaralgatnak össze-vissza mint a nagyasszonyok.

Egy férfi jobban bevállalja az anyagi kényelmetlenséget egy új kapcsolatban, még ha elvált és újrakezdeni akar, akkor is. A nők-főképp gyerekkel-megnézik, hogy milyen életszínvonalra van kilátás a hapsival. Ha nem elég trendi, akkor megy a kukába. A mai nők már nem akarnak cserépkályhába fát rakodni, csapnál mosogatni, lekvárt eltenni, inkább a kényelmes gázcirkó melegében csiszatolni a telefont, rendelgetni a sok szirszart. :) A fiatal lányok már gyereket se akarnak szülni, mert jobb hajat vasalni, kacsaszájjal csücsöríteni az instán a szaros gyerek takarítása helyett. Ezt pedig átlagos férfi mellett nem lehet.

2022. szept. 26. 21:55
 29/40 anonim ***** válasza:
86%
#28 tényleg nem akarunk cserépkályhába fát rakodni meg lekvárt eltenni stb. modern nőként. A mi jóédesanyánkat 🤦🤡 Miféle faluból szalajtottak téged?
2022. szept. 26. 21:59
 30/40 anonim ***** válasza:
17%
Nekem személy szerint instás csaj nem is kellene. Mit érnék vele? Nem dolgozik, csak fotózza magát orrvérzésig, gyereket nem akar, pénzt nem hoz a házhoz hanem csak visz, főzni nem tud, takarítani biztos, hogy lusta, de a telefonját emelgetni azt nem, szóval nem tudom milyen világ elé nézünk. :-D 34/F. Nekem egy dolgos nő kell, most ha van 1 vagy 2 gyereke, mit számít? Hozzám hasonló korban lévőknél már biztos így van, még ha el is váltak vagy szétmentek.
2022. szept. 26. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!