Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasik között is vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik között is vannak olyanok akik a pénzre mennek?

Figyelt kérdés
vagy csak a nőknél vannak pénzéhesek és aranyásók?
2022. szept. 26. 17:08
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
27%
Igen, de csak Chadek. Nyugaton már ez is kezd kialakulni, hogy a tehetős, sikeres nők inkább fizetnek a prémium férfiaknak, mint összejöjjenek egy olyan átlagossal, akivel felesbe fizetnek mindent.
2022. szept. 26. 17:25
 12/40 anonim ***** válasza:
92%

Nekem is volt ilyen. Alig tudtam kihajítani a lakásomból. Többször megcsalt és arra is játszott, hogy egyedül maradhasson a lakásban, hogy idehozhasson nőt. De sosem hagytam itt napokra, amúgy meg a szomszédban dolgozom.

Bosszút esküdött, mikor kivágtam, hogy tönkreteszi az életem. 😂

2022. szept. 26. 17:40
 13/40 anonim ***** válasza:
97%
Vannak igen, főleg olyanok, akik lakhatást keresnek. És veszélyes is, mert nehezebb kirakni egy nőnek egy férfit. Sajnos ezért is nehezebb a bizalom.
2022. szept. 26. 17:41
 14/40 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos en hozzamentem egy ilyen pasihoz. Valaskor vinni akarta a gyereket plusz hogy fizessek gyerektartast, mert nekem tobb penzem van.
2022. szept. 26. 17:42
 15/40 anonim ***** válasza:
71%
Hamar éhen döglenénk, azt hiszem!
2022. szept. 26. 17:42
 16/40 anonim ***** válasza:
22%

Nincs. Egyedül lakott a nő albérletben, volt saját autója, engedte óvszer nélkül, mégis nemet mondtam rá.

32F

2022. szept. 26. 17:43
 17/40 anonim ***** válasza:
98%

Mindig az ilyen lúzerek a megbízhatatlanok. Biztos attól érzi többnek magát, ha megcsalhat, ha már semmilyen más területen nem tud nálad többet felmutatni…

2022. szept. 26. 17:44
 18/40 anonim ***** válasza:
93%

Nekem van olyan barátom akinek ez számít, engem nagyon meglepett, mert nekem ez sose volt szempont.

Mondjuk különbség köztünk hogy én kb. a dupláját keresem mint ő.

2022. szept. 26. 17:54
 19/40 anonim ***** válasza:
79%

"sikeres nők inkább fizetnek a prémium férfiaknak,"

AZ messze nem "prémium pasi", aki olyan csóró, hogy pénzelni kell.

2022. szept. 26. 18:32
 20/40 anonim ***** válasza:
88%
Engem nem érdekel a pénz, persze jó, ha van. 34 éves férfiként már elég egzisztenciát teremtettem magamnak ahhoz, hogy a pénz nálam csak másodlagos dolog legyen. Ezek ellenére valahogy nem értem, mi történik a mai nőkkel. Baromira zárkózottak és olyan, mintha félnének attól, hogy vannak még ilyen egyedülálló férfiak. 34/F.
2022. szept. 26. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!