Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasik között is vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik között is vannak olyanok akik a pénzre mennek?

Figyelt kérdés
vagy csak a nőknél vannak pénzéhesek és aranyásók?
2022. szept. 26. 17:08
1 2 3 4
 1/40 anonim válasza:
14%
Nyilván csak a nők.
2022. szept. 26. 17:10
 2/40 anonim ***** válasza:
28%
Létezik csak jóval kevesebb. Eleve jóval kevesebb gazdag nő van így túlkereslet alakulna ki és a legtöbb éhenhalna.
2022. szept. 26. 17:10
 3/40 anonim ***** válasza:
98%
Lehet ilyen, de valljuk be a gazdag nők nem fognak náluk csóróbbakkal összejönni. Hacsak nem ilyen sugar mommy-sugar boy kapcsolatról van szó, de az ritka, mint a fehér holló.
2022. szept. 26. 17:14
 4/40 anonim ***** válasza:
20%
igen, csak ők elmennek dolgozni
 5/40 anonim ***** válasza:
91%
vannak
 6/40 Noren1989 ***** válasza:
3%
Persze,csak a legtöbben melegek.
2022. szept. 26. 17:16
 7/40 anonim ***** válasza:
90%
Vannak. Ismerek is. És sokszor nem is kell kifejezetten gazdag nőkre gondolni, elég, ha a nőnek van lakása, aztán jönnek a hősszerelmesek, akik az ismerkedés második hetében oda akarnak költözni. (Velem megtörtént eset, pasi azonnal ki is lett dobva).
2022. szept. 26. 17:20
 8/40 anonim ***** válasza:
25%

Persze. Tudod a Gyakorin kívüli életben, azaz a valóságban, nos ott sem keres minden pasi 500-AT, meg 1M-et. És bizony 2 embernek könnyebb az élet. A számlák, a hitelek, a napi kaja,...

Így egy jól kereső csaj, az jól jön sok pasinak, főleg, ha mellette csinoska is, és lenyeli a tejet.

2022. szept. 26. 17:21
 9/40 anonim ***** válasza:
83%

Hogyne! Már csak olyan pasival kezdek, akinek van lakása, autója!

Mert amikor kiderül, hogy nekem mindkettő van, rögtön be akar cuccolni hozzám, és bár allitasa szerint, "nem kell auto, hisz ott a tömegközlekedes", - ahogy összejövünk, valahogy, máris nem akar egyik se akar buszozni, vonatozni!

2022. szept. 26. 17:21
 10/40 anonim ***** válasza:
76%

#9 mi az, hogy egyik se akar tömegközlekedni? Nekem is volt olyan pasim, akinek nem volt kocsija, nekem van és csak akkor furikáztam és oda, ahova és amikor nekem kényelmes volt. Sosem ő mondta meg, hogy hozzam-vigyem. Téged eléggé palira vehetnek.

Amúgy ez a csóró pasi végül megcsalt xD Valahogy mindig azok vernek át, akik a kisujjamig nem érnek fel. Ezért nem is kezdenék már ilyennel, csak olyannal, aki sikeresebb nálam.

2022. szept. 26. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!