Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok között és vannak olyanok akik az érzik sosem találnak párt, főleg olyat amilyet szeretnének is?
5: nem vagyok egy túl vonzó férfi. Ha mondjuk neten ismerkedtem és képet küldtem, akkor 100ból 99nőnél rögtön jött a "bocs, mégsem téged kereslek" rész. Ez azért elég egyértelmű.
Ennek ellenére mindig számomra csinos barátnőim voltak. Nem, nem az insta topmodell kategória, de nekem mindegyikük tetszett.
Nem kell leadni a béka feneke alá, de azért ez nem is azt jelenti, hogy a TOP10%-ból kell válogatni.
És végül ott van a jó öreg humor/személyiség/kedvesség/intelligencia... Hidd el, ezek sokat tudnak szépíteni bárkin.
#6 Bocsi, de nem releváns amit írtál. Senki nem állította, hogy csak társkeresőn lehet ismerkedni. Bárhol lehet, és ha neked az életben mindig sikerült is, akkor neked nincs problémád.
Fiatalon én sem a neten ismerkedtem ( mert akkor még nem volt ez akkora divat) és 25 éves koromig nem találtam senkit, és nem voltak elszállt igényeim. Az a férfi, aki végül a férjem is lett és akit 25 évesen ismertem meg alacsony volt, csóró és átlagos külsejű. De belülről össze illettünk és ilyet nagyon ritkán találni.
Most már középkorú vagyok és ismét egyedül. Most már társkeresőn ismerkedem. Tudom hogy csak kép alapján sok olyat is elutasít az ember akivel élőben lehet, hogy összejönne, ha megismerkednének. De én azért elég nyitott vagyok, mindenkinek válaszolok, volt már pár randim, egyik sem volt jobb az átlagnál, nem is erre vágyom. De unalmasak, nem vonz bennük semmi, ha arra gondolok, hogy hozzám érne, undoron kívül mást nem érzek. Nem fogom ezt erőltetni nyilván.
Mondjuk most már akár egyedül is maradhatnék. De látok korombeli férfiakat, akiket vonzónak tartok és ők is átlagosak, mégis van bennük valami. Én ezt a "van benne valamit" keresem. Egyébként én is ilyen nő vagyok, nem vagyok túl szép, de tudom hogy akik vonzódnak hozzám, azok látnak bennem "valamit" ami izgatja őket és vonzza őket mint a mágnes. Én sem tudom, mi ez, de én is így működöm. Csak ritkán kölcsönös ez a dolog, nős férfivel meg nem fogok kezdeni.
igen
amikor találok valakit akiben van potenciál akkor az biztos nem akar engem, csak szexre vagy foglalt
nem nagyon volt normális párkapcsolatom, szóval már beletörődtem, hogy egyedül fogok élni
inkább egyedül, mint valakivel aki közömbös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!