Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok között és vannak olyanok akik az érzik sosem találnak párt, főleg olyat amilyet szeretnének is?
Figyelt kérdés
Szerintem nekem sosem lesz barátnőm, ha esetleg igen akkor nem olyan ami az elképzelésem lenne...2020. nov. 1. 09:53
11/13 anonim válasza:
10: ok, értem, hogy a férfiak tökéletesnek képzelik magukat, és ha elutasítasz egyet, akkor rinyál.
De ettől még miért vagy egyedül? Bizonyára nem az összes férfi olyan, hogy el kelljen utasítanod, vagy ha igen, akkor ott már nem a férfiakkal van a gond (az összes nőismerősöm aki kapcsolatban van rengeteg férfit utasított el, de attól még mindegyik talált bőven megfelelőt)
12/13 anonim válasza:
Gondolom, most jön az, hogy a férfiak parasztságáról a nők tehetnek, mert megérdemlik. :D Akit baleset ér, vagy megbetegszik, az is megérdemli, mert biztos gonosz. Ha nem így lenne, nem történt volna meg vele.
13/13 anonim válasza:
Vannak. Kösz, maradnék egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!