Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magasabb 175, de még inkább 180 cm és afeletti nők milyen magas párt szeretnének maguknak?
Először is nem csak a magas nőkért vagyok oda, de eléggé bejön egy nőn a magasság, mert férfiban én is eléggé magas vagyok, pár centi híján két méter. De sosem voltam velük biztos a dolgomban, mert nagyon sok magas nőt látok vele egymagas férfival (ami férfiban már nem is olyan magas, pl 180 cm-es férfi és nő egymás mellett, vagy 185 cm-es).
Szóval általában kérdezem, hogy egy majdnem két méteres férfinak van esélye a durván 180-185 cm körüli nőknél?
Ja és egy másik kérdés, hogy egyéb külső tulajdonságokban mik jönnek be nektek? Mert az teljesen érthető, hogy nem kizárólag azért tetszik meg valaki, mert magas, hanem mondjuk testalkat/hajszín, stb is benne vannak
Nem a GYIK-ból kellene kiindulni, hanem élőben ismerkedni a csajokkal, dumálni velük...
De te tudod
30/F
Általában a nők szeretik a magasabb férfiakat.
Azért látsz sok egy magas párt, mert mint írtad a férfiaknál átlag magasságnak számít az ami nőnél már magas. statisztikailag annak van a legnagyobb esélye, hogy hasonló magasságú párjuk lesz. Ha teljesen kizárnák a velük közel egymagas férfiakat, olyan lenne mint lábon lőni magukat iszonyatosan megnehezítenék a párkeresést.
180 cm vagyok, 190cm magas a férjem, így tökéletes nekem.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!