Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak lányok között is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak lányok között is olyanok akik a zárkózottságuk miatt nem találnak párt?

Figyelt kérdés
Én is ilyen vagyok csak fiúban, és az ilyen lányok tetszenek, de nem nagyon találom őket.
2020. szept. 2. 20:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Nincsenek. A zárkózott lányok idővel a legjobb haverjukkal fognak összejönni, akinek mindent elmondanak.
2020. szept. 2. 20:57
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Én elég nehezen találok párt, bár most éppen sikerült. Fiú barátaim meg nincsenek.
2020. szept. 2. 21:01
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Jelen. 23/L
2020. szept. 2. 21:01
 4/11 anonim ***** válasza:
95%

Vannak.

Kutasd fel őket, de ne otthon szüleid mellett keresd őket, mert ők sem otthon vannak állandóan.

Hol lehetnek vajon?

Érdekkörben: tánckör, dalkör, sakk-kör, hobby-csapatok, vagy kiállítások, kutyasétáltatók, futók, egyedül vannak moziban, színházban...

2020. szept. 2. 21:03
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Elég sokan vannak szerintem..
2020. szept. 2. 21:04
 6/11 anonim ***** válasza:
97%
Igen, szerintem hozzájárul a szingliségemhez, hogy szinte egy egyetemi buliba sem megyek el.
2020. szept. 2. 21:06
 7/11 anonim ***** válasza:
97%

Az Introvertáltakra ha már rájuk célzol nem jellemző a társaségi élet.

"de nem nagyon találom őket" Mindegyik megvan a saját otthonában.

2020. szept. 2. 21:15
 8/11 anonim ***** válasza:
96%

Zárkózott lányt nyilván nem is fogsz bulikban, tipikusan extrovertáltaknak szánt programokon találni. :)

Nagyobb sikered lehet valamilyen online közösségben, pl. játék, szubkultúrák kisebb találkozóin.

2020. szept. 2. 21:27
 9/11 anonim ***** válasza:
94%

A). Sírnak a lányok, hogy nem tudnak ismerkedni, mivel nincsenek olyan fiúk, akik...

B). Sírnak a fiúk, hogy nem tudnak ismerkedni, mivel nincsenek olyan lányok, akik...

Mindkét nem a csúnyaságára hivatkozik, ahelyett, hogy kimozdulna otthonról az emberek, a hasonlóak közé. Fentebb adtam egy tippet, de eléggé lepontoztak.

2020. szept. 2. 21:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is azt hazudtam magamnak kamaszkorom óta, hogy csak azért nem kellek a kutyának sem, mert "zárkózott" és "introvertált" vagyok. Többet haladtam előre, mióta bevallottam magamnak, hogy valójában szorongásról van szó.
2020. szept. 3. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!