Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok között van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok között van olyan akinél sok fiú próbálkozik, de nem igazán jönne közülük össze senkivel mert nem olyanok mint az elvárása?

Figyelt kérdés

Tehát sok fiú bepróbálkozik nálad de azt érzed hogy tartós kapcsolat nem lehet belőle ezért nem foglalkozol egyikkel sem.

Fiúként azt érzem rohadt nehéz párt találni. Lányok ti hogy érzitek?

2020. szept. 29. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Igen, velem volt ilyen, hogy 2 évig szingli voltam, és visszautasítottam egytől egyig az összes próbálkozót 1-2 hosszabb beszélgetés/randi után, mert nem feleltek meg. Volt is sértődés meg sz.ardobálás. :)
2020. szept. 29. 14:06
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Az első hozzászóló vszínű egyedül is marad, mert neki csak elvárása van, ha kinéz vhogy az meg idővel elmúlik majd :) Egyébként nem kell próbálkozni, minek? Amelyik példány akar valamit az amúgy is kezdeményez, amelyik meg nem, annál meg feleslegesen pedálozol, csak hülyét csinálsz magadból.
2020. szept. 29. 17:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

# 1

7 éve van párom... :D

2020. szept. 29. 17:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Bocs, #2

1-es voltam

2020. szept. 29. 17:11
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Vhogy nem irigylem... ;)
2020. szept. 29. 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Mert nem jöttem össze minden jött-ment alakkal, hanem vártam arra, akivel tudjuk egymást szeretni, és működik is hosszú távon? :D Ezzel váltok ki belőled gusztustalan indulatokat?
2020. szept. 29. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem váltasz ki gusztustalan indulatokat, csak nem mind1 h öntelt vagy, vagy egyszerűen tényleg csak vmi mihasznák próbálkoztak nálad. Ez az oldal erre épít, a bizonytalanságra. Szóval ne vedd sértésnek ha a 2. pont az igaz.
2020. szept. 29. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül mihasznák voltak. Többségében azok (mindenféle értelemben: nőgyűlölő gyökerek, fuckboyok, vagy sajnálom, de némelyik egyszerűen nem volt vonzó és/vagy nem volt szellemi partner), de voltak olyanok, akik normális férfiak, csak egyszerűen nem illettünk össze egyáltalán. 1-2-ről tudom, hogy azóta hosszútávú kapcsolatuk/feleségük van, egyiknek gyereke is, szóval mindketten boldogok lettünk mással.

Ha annyira öntelt lennék, miért jöttem volna össze a párommal, aki egy nagyon fiatal srác volt akkor, ráadásul introvertált, nagyjából zéró tapasztalattal. Mégis őt szerettem meg, mert összeillünk személyiségileg, és mellé vonzó is, és azóta közösen felépítettük az életünket. Miért ne választottam volna akkor valami gazdag fuckboy ficsúrt? :D (volt dolgom olyannal is, gyorsan dobtam is ki a francba)

2020. szept. 29. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Látod te így döntöttél, akik meg lepontoztak ők nem ilyenek... Ezért általánosít az ember... 1/10
2020. szept. 29. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!