Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 98%ban csak idióták, és a legalja réteg próbálkozik nálam, akkor én is abban a ligában játszok?
Figyelt kérdés
Aki kicsit gyengébb szellemileg, úton útfélen, interneten, munkahelyen, utcán mindenhol megtalál... és sok normális férfi meg meg sem akar(vagy mer) szólitani.... kezdem azt hinni, hogy velem van baj2020. aug. 31. 19:02
1/12 anonim válasza:
Igen, idióta válogatós nő vagy akinek semmi se jó. Szerintem messziről látszódik rajtad hogy egy sznob r1bi vagy.
2/12 A kérdező kommentje:
az irigység folyik ki belőletek :))
2020. aug. 31. 19:13
3/12 anonim válasza:
Nem lenne gond, ha írnál magadról néhány infót. És iskolai végzettség is legyen benne, munkahely stb mert most az, hogy "kedves, okos, művelt vagyok" na bumm...Mindenki azt hiszi magáról.
4/12 anonim válasza:
Sok a frusztrált, tikkes, valamilyen addikcióval elo, v. nocsabasz pasas. Valogatni kell, szemezgetni, mint Hamupipőke.
5/12 anonim válasza:
Szerintem ebből csak az következik, hogy az intelligensebb férfiak ritkán zaklatnak random nőket az utcán/tömegközlekedési eszközön és egyéb ilyen helyeken.
6/12 anonim válasza:
Nem. Nem abban a ligában játszol,vagy igen. Nem tudjuk, nem ismerünk.
7/12 anonim válasza:
Alkeszek, csövik, utcán bolyongó kezeletlen pszichiátriai betegek, közmunkások, cigányok és hasonló kategóriák mindenkinél bepróbálkoznak, aki él, mozog és nőneműnek tűnik.
8/12 A kérdező kommentje:
igen tudom, de ha elmegyunk bulizni a lanyokkal, engen tamadnak le...
2020. aug. 31. 21:31
9/12 anonim válasza:
Naiv, határozatlan jó kislánynak tűnhetsz RÁNÉZÉSRE valamiért. Régen én is hasonló cipőben jártam. Aztán feminista lettem.
10/12 anonim válasza:
Remélem a jövőben nem szólít meg senki, nekik is jobb lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!