Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok van incel férfi a családban? Mennyi idős? Próbálkozik a barátnő kereséssel vagy már feladta?
Ha fiú vagy, akkor dugulj el öregem, dugulj el. Elég legyen már ebből, te most burkoltan magadra gondoltál, nem? Te is "incel"-nek vagy mi a f@szomnak hívod magadat ezért kérdezed?
Ha lány vagy, akkor addig örülj amíg nincs...
5# "amúgy minden a legnagyobb rendben van vele"
Ebben ugye az a vicces (vagy inkább szomorú), hogy amikor a nőknél sikertelen férfiakról van szó, akkor mindig úgy tesznek a nők, mintha a borzalmas, nőgyűlölő, kitudja milyen förtelmes férfiakról lenne szó. Egyszerűen a nők nem értik, hogy egy férfinél elég, ha egy picit is eltérsz az ideálistól, az már egy halálos ítélet a társkeresés terén (ha amúgy nem néz ki jól, mert akkor semmi sem számít, mint tudjuk). Elég ha gátlásos vagy, gyakorlatilag nagyon nagy szerencse kell, hogy ne szüzen haljál meg.
És attól változik valami ha ide kiírod ezt naponta 5x?
Blablablablablabla.... Unalmas, de nagyon.
Válaszoljál már nekem, hogy minek írod ki ezeket? Lesz tőle egy ilyen belső megnyugvásod, hogy kiöntötted a lelked immáron századszorra?
Azokat sem értem akik az ilyen kérdésekre még adnak választ, én is csak leírom századszorra a kérdezőhöz hasonló szerencsétleneknek, hogy attól mert itt sírsz mint egy fürdősk*rva, attól még nem változik SEMMI!
"Elég ha gátlásos vagy, gyakorlatilag nagyon nagy szerencse kell, hogy ne szüzen haljál meg."
Tudod te milyen kevés ember halhatott meg szűzként? Szerinted miért van túlnépesedés a földön? Igaz vannak kultúrák ahol 4-5 vagy még több gyereket szülnek, DE baromi sok igénytelen f@szit látok nap mint nap NŐVEL b@szod, NŐVEL, nem a jobb kezével, és még ráadásul gyerekeik is vannak.
Ismered a mondást? Bátraké a szerencse!! Te csak egy gyáva anyámasszony katonája vagy nem több, egy kis szerencsecsomag, mitől lenne neked szerencséd, amikor odamenni SŐT ránézni nem mersz lányokra? Nézzél magadba végre. Gyökér... felb@sznak már az ilyen nyomoronc kérdéseid!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!