Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok van incel férfi a családban? Mennyi idős? Próbálkozik a barátnő kereséssel vagy már feladta?
Azt tudom megerősíteni, amit a 8-as írt. Én már sajnos 40 éves elmúltam, és nem volt nő az életemben. Nem pusztán gátlásos vagyok, hanem mentális beteg, szociális fóbiás, és más szorongásos problémám is van. Tehát nemcsak a nőkkel kapcsolatban vannak nagy bajok. A kinézetemet átlagosnak tartom.
Akinek nem tetszenek ezek a kérdések, nem kell elolvasni és rákattintani!
#16 Hogyha te így értelmezed ezt a szót, akkor nagyon tévedsz, mert nem ezt jelenti! Van ugyan egy pár szélsőséges eset, akik sajnos összeomlottak idegileg, mert egyszerűen nem bírták tovább ezt az áldatlan állapotot. De persze mi sem jellemző jobban erre a világra, hogy nem a szenvedő lelkeket látják bennük, hanem csak a felszínt. Ez persze nyilván nem jogosítja fel a szélsőséges sorstársaimat arra, hogy ilyen dolgokat tegyenek, hanem csak a dolog mélyére szeretnék rámutatni.
Egyébként erről a szóról én magam is itt olvastam először a gyakorin tavaly.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!