Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok van incel férfi a családban? Mennyi idős? Próbálkozik a barátnő kereséssel vagy már feladta?
Figyelt kérdés
2020. aug. 3. 14:36
11/21 anonim válasza:
Mondjuk a kérdezőnek is úgyhogy mindegy. 🤦♂️
12/21 anonim válasza:
9, pajti lazíts! Mégis ki mondta, hogy magamról beszéltem? Én általánosságban az incel-jelenségről írtam.
Miattam nem kell aggódnod, én már egy életre kidugtam magam.
16/21 anonim válasza:
Az incelhez akkor is hozzáköthető a nőgyűlölet. Ahogy a feminista szót is szitokszóként használjátok, úgy az incel is az lett, és azokra értjük, akik a nőket szexrabszolgává akarják tenni, akik tömegeket mészárolnak, mert nem kapnak puncit.
17/21 anonim válasza:
Én nem is erre szeretnék koncentrálni, az "incel közösség"-re, csak unom már ezeket a kérdéseket, unom, hogy fölteszik naponta - nem 5x - 15x, érted?
Mi változik akkor ha ezt kijelenti? Azt amit már mindenki tud? Ő is egyébként.
Mi változik? Írja már le nekem valaki legyen szíves ide kommentbe.
18/21 anonim válasza:
#16: Nem köthető hozzá, ezt csak páran akarjátok így beállítani, mert így önmagatoknak és egymásnak is igazolva látjátok, hogy a kevésbé kelendő férfiak miért nem érdemlik meg, hogy foglalkozzatok velük és esélyt adjatok nekik. Közben meg lehet gyűlölni őket, mert miattuk van annyi #csinoskedvesaranyos szingli nő, akikkel persze semmi baj, de így nem találnak társat maguknak.
19/21 anonim válasza:
#8 Az a baj, hogy aki ennyire gátlásos, mint a barát, akiről írtam, az saját magától löki el a lehetőséget. Itt ez a férfi, átlagos külsővel, szép autó, ház, motor, kedves, okos, és nagyon jó humora van abban a zárt társaságban, amit megszokott. De ha kezdeményezne nála egy nő, amire volt is példa egyébként, akkor világgá szalad, mert fél tőlük. Közben meg ott mocorog benne, hogy de jó lenne...
20/21 anonim válasza:
"Elég ha gátlásos vagy, gyakorlatilag nagyon nagy szerencse kell, hogy ne szüzen haljál meg."
Hát akkor nekem baromi szerencsém volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!