Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők sértésként fogják fel, ha egy szintjük alatti pasas próbálkozik be náluk?
Még sírnak is miatta.
Mi a szarért sértődnének meg?!
Most élettársam több barátnője is a kutatási fázisban van netes felületeken meg utána személyes talik.
Már nem járok velük össze mert nem szeretem hallgatni mindig ezt a női ömlengést ha elmegyünk barátnőmmel hogy a pasik ilyenek meg olyanok így nincs pénze úgy nincs pénze mit akar akkor.
Amit leszűrtem a beszélgetéseikből az az hogy megnézik képen is hogy néz ki de egyből jön az milyen óra van rajta milyen a ruha cipő márkája esetleg háza vagy lakása kívülről vagy belülről látszóik a képen az milyen régi vagy új.
Ha ezeket kielemezték jönnek a mit dolgozol mennyiszer jársz nyaralni...jajj te nem is jársz nyaralni miért nem telik rá vagy nem keresel annyit...???
Ezt szorozzátok be százszor ez megy minden nap.
40 éves korosztály mindegyik nő de rossz hallgatni ahogy keresgélnek.
Igen, amíg fiatalok és tapasztalatlanok.
Az 500adik próbálkozónál már le fog esni nekik, hogy mindenki mindenkinél próbálkozik, szinttől független. Meg hogy a pasik nem foglalkoznak vele, ha elutasítják őket(egy bizonyos tapasztalati szint után) mert nem vesztenek vele semmit, csak nyerhetnek próbálkozásokkal. Ahogy a nők is.
Még fiatal lány koromban én is voltam társkeresőn.
Soha nem néztem meg ezeket a dolgokat, amiket ti.
Nem tettem fel képet, mégis napi 20 levél jött.
Sokszor tartalmazta kérdés nélkül hogy mennyit keresnek, milyen életszínvonalon élnek.
Ez egyébként nagyon ki van fordulva. Sokszor tényleg rá van valaki állva a gazdag pasikra. Máskor meg a gyári munkás minimálbéres nyomul mindenkire a pénz nem számít dumával.
Nem. Azt viszont igen, ha valaki randi után benyögi, hogy szexre kellenék, másra nem. Számomra ez megalázóbb, mint egy sima visszautasítás.
A szintem nem tudom, hol van, de tetszett már olyan, akit emellett nem tartottam külsőre olyan jó pasinak, mint amilyennek magamat tippeltem nőben. Volt benne valami vonzó. Viszont ha valaki nem tetszik és nem is ért a nemből, az nagyon irritáló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!