Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők sértésként fogják fel, ha egy szintjük alatti pasas próbálkozik be náluk?
Miért kellene, utolsó? Nőként mondom, hogy semmit sem vesztenek, ha bepróbálkoznak! Lehet kifognak egy csini igényes önbizalomhiánytók szenvedő csajt, meg is van a dugás, vagy épp féltékennyé akar tenni valakit a csaj, vagy csóró, vagy személyiségproblémás, vagy épp most dobták, vagy szimplán a suttyókra/dagikra gerjed, vagy felismeri a suttyó srácban élete párját, vagy BÁRMI, van egy millió eset, amikor összejöhet nekik a csaj. Ha meg nem, az a 3 másodperc, amit rááldoznak a lehetőségre megéri! Ha pasi lennék nekem is megérné.
Elutasítást kapni meg nem ciki meg rossz, azt jelenti, hogy éppen akkor annak az egy embernek nem te vagy a tökéletes ember hosszabb rövidebb kapcsolatra. És akkor mi a cucc van? Tudom úgy nő fel mindenki, hogy mindenki a legszebb legaranyosabb anyucikedvence a világon, de nem kell mindenkinek ezt gondolnia rólunk, ettől még nem leszünk kevesebbek, csak tisztában vagyunk a világon élő emberek véleményével. 100 másiknak meg 1000 másiknak lehetsz tökéletes.. egyébként a szám sem számít, hány embernek kellesz, csak az, hogy a számodra tökéletesnek kelljél..ha meg nem kellesz neki, mert nem ismeri fel benned a tökéletest, számodra nem tökéletes.
Na mindegy, mostanában nagyon liberális vagyok ilyen témában.
Mi számít "szintnek"? Attól, hogy valaki személy szerint nem jön be még lehet velem egy "szinten", szóval lehet okos, értelmes, kulturált, normális, ápolt ember. Ha ilyen történik, akkor nem veszem sértésnek és igyekszem őt sem megbántani az elutasítással.
Ha olyan, akivel egyértelműen nem egy kategóriában vagyunk (pl pár napja odajött hozzám egy 50 körüli, koszos, büdös, fogatlan c.gány "jájj de szíp vagy csáje" stílusban "ismerkedni" annak ellenére, hogy én kb 30 évvel fiatalabb, kinézetre (is) kulturált nő vagyok), az ilyet egyszerűen nem is tudom komolyan venni. Aki maga sem látja vagy nem hajlandó észrevenni az ilyen különbségeket, az valószínűleg nem teljesen épelméjű.
Jézusom mik ezek a válaszok?
Nincs semmi rossz abban, ha tetszel a fogatlan öreg cigánynak és megpróbál elcsábítani a maga módján, amíg az nem tolakodó, vagy nem vagy gimnazista/iskolás. Hogy mit gondol? Azt, hogy valszeg nem jön össze, de legalább megpróbáltam. Ez a gondolkozás viszi előre a világot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!