Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Van egy kis hasa a férfinek akkor már kuka?
Több hétig vagy hónapig beszélgetek egy nővel. Minden tök jó látszólag közöttünk. Kedvel, naponta többször magától keres. Aztàn megtörténik a kepcsere és már nem válaszol. Aztàn letilt.
Ha egy férfinek van egy kis hasa akkor már semmi más nem számít? Nem számít ha amúgy kedvel? És sok dologban passzolnánk? Hogy lehetnek ennyire elvakultak a nők hogy csak a férfi testalkata és pénze kapcsán hoznak döntést?

A végtelen számú kérdés kiírása helyett tettél már valamit, hogy az a pocak kisebb legyen?
A KIS pocak nem zavar senkit. Lehet, hogy te mást hívsz kicsinek. Mondjuk 50kiló túlsúlyt?
21
Egyezzünk ki a 20 kilóval.

23
Lehet hogy ő arról képzelődött de én már az elején mondtam neki hogy nem vagyok vékony. Ő sem az! 67 kg ha igaz amit irt. De a képe alapján kb tényleg annyi lehet.

Kis pocak az, amikor valakinek nem teljesen lapos a hasa, hanem látszik rajta egy kis felesleg. Ilyen a kis pocak, amivel a nők 99%-ának nincs baja, már csak azért sem, mert az átlag férfi ehhez hasonló:
Ez meg a nagy has, ami érthető okokból tényleg taszító a legtöbb nő számára:
Gondolom neked sem okoz problémát, ha a csaj hasa nem olyan, mint a vágódeszka, de azért a kitüremkedő hastáji háj neked sem túl vonzó.
27
Igen a második kép jobban hasonlít rám. Viszont nekem a mellemen és a karjaim izmosak. Elvégre 20 éve edzek de a hasam kitüremkedik mint annak a hapsinak a képen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!