Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek lehet így párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet így párkapcsolatom vagy már kuka az életem?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok, eddig valamilyen megmagyarázhatatlan ok miatt sosem voltam sikeres a nőknél. Azt hittem, hogy csak nincs szerencsém vagy nem tudom. Nő rokonaim azt mondták nincs baj velem. De most én is lepontoztattam magam a híres Photofeeleren, és 10/3-as igen rossz külsejű pasinak nyilvánítottak. Ez magyarázat lehet miért nem volt "szerencsém" a nőknél.

Van innen még kiút? Vagy párkapcsolatok szempontjából teljesen kuka az életem?

2021. nov. 28. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

A photofeeleren valamelyik fényképedet értékelték, és nem téged. Egy normál kinézetű ember is lehet borzasztóan antifotogén, vagy készülhet róla ótvar rossz kép.

Elég sok oka lehet, hogy nem csajoztál eddig, az egyik lehet, hogy nem találtad még meg a hozzád illő partnert pölö.

2021. nov. 28. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Egy Stylist-hoz érdemes lehet elmenni, ha ennyire rossz pontszámot kaptál. Sportolni sem árt valamit (én a gyúrást nem szeretem, de mondjuk futás/úszás érdekes lehet).

Amúgy egy hónapban átlagosan hány nővel ismerkedsz meg? Nem lehet, hogy "csak" nagyon keveseket ismersz és ezért nincs lehetőséged ismerkedni?

2021. nov. 28. 15:15
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

A megmagyarázhatatlan ok ezek szerint mégis megmagyarázható: Nem nézel ki jól. Amit tehetsz, hogy javítasz a külsődön.

#1: Édesistenem, ennyire képtelenek vagytok már túllépni a rögeszméiteken? Kiderült szegény kérdezőről, hogy ronda. Képesek vagytok még ezek után is erőltetni, hogy nem néz ki rosszul? Minek hitegetitek? Ha felfogja, akkor legalább tud javítani a helyzetén.

2021. nov. 28. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Hármas, miért te láttad őt élőben vagy mi?
2021. nov. 28. 15:42
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
Én is szarul nézek ki (utcán volt, hogy beszólogattak, hogy "ronda vagy, csávó, ronda!!" szinten), mégis volt már nem egy barátnőm, és lehetett volna jóval több is, csak balfékeskedéssel elszalasztottam őket. De most meg egy tök csinos nőm van egy ideje. Legjobb esetben 10/3-as férfiként.
2021. nov. 28. 16:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet csaj unalmas vagy, nem sok témad van a beszelgetesben?
2021. nov. 28. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyrészt feltehetőleg még lehet javítani a külsődön. Másrészt nem tökéletesen kizárt, hogy lenne, akinek tetszenél. Én például a férfiak nagy részének nem tetszem, de találkoztam már olyan férfivel is, aki azután, hogy nem jöttünk össze, később felhívott és azt mondta, hogy lett barátnője, aki "nem olyan szép, mint te". Hüm.
2021. nov. 28. 17:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is kipróbáltam ezt az oldalt kérdező. Itt nem a kinézeted pontozzák, hanem a képet :D 10-ből 6 szavazó szerint túl közeli. (Csak az arcom látszik, mert azt hittem, hogy itt a külsőt pontozzák) Szóval ennyit erről :D Mellesleg sokkal rondább vagyok bármilyen fotón, mint tükörben.
2021. nov. 29. 10:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!