Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet így párkapcsolatom vagy már kuka az életem?
31 éves vagyok, eddig valamilyen megmagyarázhatatlan ok miatt sosem voltam sikeres a nőknél. Azt hittem, hogy csak nincs szerencsém vagy nem tudom. Nő rokonaim azt mondták nincs baj velem. De most én is lepontoztattam magam a híres Photofeeleren, és 10/3-as igen rossz külsejű pasinak nyilvánítottak. Ez magyarázat lehet miért nem volt "szerencsém" a nőknél.
Van innen még kiút? Vagy párkapcsolatok szempontjából teljesen kuka az életem?
A photofeeleren valamelyik fényképedet értékelték, és nem téged. Egy normál kinézetű ember is lehet borzasztóan antifotogén, vagy készülhet róla ótvar rossz kép.
Elég sok oka lehet, hogy nem csajoztál eddig, az egyik lehet, hogy nem találtad még meg a hozzád illő partnert pölö.
Egy Stylist-hoz érdemes lehet elmenni, ha ennyire rossz pontszámot kaptál. Sportolni sem árt valamit (én a gyúrást nem szeretem, de mondjuk futás/úszás érdekes lehet).
Amúgy egy hónapban átlagosan hány nővel ismerkedsz meg? Nem lehet, hogy "csak" nagyon keveseket ismersz és ezért nincs lehetőséged ismerkedni?
A megmagyarázhatatlan ok ezek szerint mégis megmagyarázható: Nem nézel ki jól. Amit tehetsz, hogy javítasz a külsődön.
#1: Édesistenem, ennyire képtelenek vagytok már túllépni a rögeszméiteken? Kiderült szegény kérdezőről, hogy ronda. Képesek vagytok még ezek után is erőltetni, hogy nem néz ki rosszul? Minek hitegetitek? Ha felfogja, akkor legalább tud javítani a helyzetén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!