Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a gond velem, hogy szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond velem, hogy szinte minden srác csetelési probléma miatt lesz kuka?

Figyelt kérdés

Eddig egyetlen egy kivétel volt, akivel tényleg normálisan lehetett neten is kommunikálni, és most lehet, sokan azzal jönnek, hogy jaj, hagyd már azt a hülye csetet, az nem a valóság, márpedig de.. Mivel nem találkozunk minden nap, ez is a kapcsolat része, hogy addig interneten beszélünk.

Mindenkivel az a gond, hogy amikor nem találkozunk, akkor folyton ezen kell görcsölnöm, hogy most mit gondol, mi baja van, miért nem ír, miért fura... Tönkreteszi az egész napomat ez.. Egyszerűen miért nem lehet csak normálisan beszélgetni, rendszeres válasszal (nyilván nem percenként gondolom) kedves hangnemben, érdeklődve? Vagy ha meg nem érdeklem, inkább tűnjön el, de mire jó ez?

Hogyan lehet így ugyanis számítani valakire, ha pl. bármi gond van, lehet, nem is reagál 1 napig.. Vagy flegmán odalök valami választ.. Mivel nem élő kommunikáció, mégis honnan a fenéből tudjam, hogy milyen reakcióval mond valamit, ha mondjuk nem ír emojit?

Bekattanok már ettől teljesen..

Nem vagyok egyébként egyáltalán írogatós fajta! Mármint, ha érzem ezeket valakin, utána nem nagyon keresem.

Esetleg bármi ötlet?

2022. márc. 3. 15:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Az a bajod, hogy teljesen ostoba módon rá vagy kattanva a csetelésre. Tiszta dedó amit művelsz, rácuppansz a legszarabb kommunikációs módra amikor annál minden jobb, elemezgetsz, görcsölsz, kattogsz, analizálsz, játszod a gondolatolvasót és bemagyarázol mindent amit a buta kis agyad éppen kitalált. Majd kinövöd.
2022. márc. 3. 15:30
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
Miért nem a valóságban, az életben ismerkedsz?
2022. márc. 3. 15:34
 3/16 A kérdező kommentje:
Mert ott sosem futok össze olyannal, aki tetszene. A környezetemben mindenki idős, házas, stb.
2022. márc. 3. 15:37
 4/16 anonim ***** válasza:
63%

3.-ra.

Mindenki? Az utcán, vonaton, boltban,...?

2022. márc. 3. 15:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Én azért elgondolkodnék, hogy nem bennem van-e a hiba, ha csak olyanokal kerülök össze, akikkel nem megy a kommunikáció.

Én pl. eddig mindenkivel jól el tudtam beszélgetni írásban is, mert akivel nem volt meg az összhang, azzal nem is erőltettem az ismerkedést. Márpedig azt lehet érezni a legelején, hogy van-e összhang, összeillünk-e (legalább olyan szinten, hogy nem okoz gondot a kommunikáció).

Kikkel ismerkedsz? Csak olyanokkal, akikkel a legelejétől kezdve jól kijössz? Mennyire tartod tudatosnak magad?

2022. márc. 3. 15:44
 6/16 anonim ***** válasza:
57%
Labilis az elméd..
2022. márc. 3. 15:45
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

"folyton ezen kell görcsölnöm, hogy most mit gondol, mi baja van, miért nem ír, miért fura... Tönkreteszi az egész napomat ez.."

nem kell, senki se kötelez rá

"Mivel nem élő kommunikáció, mégis honnan a fenéből tudjam, hogy milyen reakcióval mond valamit, ha mondjuk nem ír emojit?"

hivd fel

de leginkább legyél kevésbé kattos, el is hiszem h hamar elegük lesz belőled, persze ugy van előadva h ők a probléma, de nem, te vagy az.

2022. márc. 3. 15:47
 8/16 A kérdező kommentje:

5-ös, épp ez az, élőben minden teljesen rendben van, és nem értem, akkor miért annyira furák írásban.

7-es, ők erről nem tudnak, mivel a kérdésben is írtam, hogy ilyen esetben hagyom az egészet, majd írnak, ha akarnak, elmegy a kedvem.

2022. márc. 3. 15:50
 9/16 anonim ***** válasza:
37%

Tulpörögsz tulkattogsz. Ne tedd.

Nálunk is hasonlo.

Én amig dolgozom vagy gyk-zom vagy vásárolgatok simán elvagyok a magam is tyuksz.ros életével, elmélkedem gondolkodom hulyesegeket csinálok a neten azaz aminek értelme sincs pl iq teszt stb.

Mindeközben a barátom, most átlagolom 20-30 pervenként hív!! Folyamatosan kattog de mint aki beteg! Hol vagyok mit csinálok min gondolkodom. Ha uristen lemerul a telefonom es nem vagyok elérhető 1 órán át, abbol pokoli(!)2ejszakai veszekedés lesz, még szex közben is..

Nálunk szélsőséges a helyzet csak próbáltam statuálni, hogy ne légy te is ez..

Újabban már hordozhato telefontöltővel kellene rohangálnom, hogy véletlen se merüljön le soha sehol, és ha elérhető is vagyok akkor meg azért megy a veszekedés miért nem írok hívogatom, vagy ha hívom miért indokkal, miert nem vagyok képes csak úgy is felhívni(azaz ha nincs tartalom, hanem csak üres fecsegés miatt IS kell hívogatnom-visszahív)

Szerintem neki keresnem kéne egy pszichológust.

Ne tarts erre kérdező..

2022. márc. 3. 16:16
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
#9 és neked ez a kapcsolat megfelelő..
2022. márc. 3. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!