Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a gond velem, hogy szinte minden srác csetelési probléma miatt lesz kuka?
Eddig egyetlen egy kivétel volt, akivel tényleg normálisan lehetett neten is kommunikálni, és most lehet, sokan azzal jönnek, hogy jaj, hagyd már azt a hülye csetet, az nem a valóság, márpedig de.. Mivel nem találkozunk minden nap, ez is a kapcsolat része, hogy addig interneten beszélünk.
Mindenkivel az a gond, hogy amikor nem találkozunk, akkor folyton ezen kell görcsölnöm, hogy most mit gondol, mi baja van, miért nem ír, miért fura... Tönkreteszi az egész napomat ez.. Egyszerűen miért nem lehet csak normálisan beszélgetni, rendszeres válasszal (nyilván nem percenként gondolom) kedves hangnemben, érdeklődve? Vagy ha meg nem érdeklem, inkább tűnjön el, de mire jó ez?
Hogyan lehet így ugyanis számítani valakire, ha pl. bármi gond van, lehet, nem is reagál 1 napig.. Vagy flegmán odalök valami választ.. Mivel nem élő kommunikáció, mégis honnan a fenéből tudjam, hogy milyen reakcióval mond valamit, ha mondjuk nem ír emojit?
Bekattanok már ettől teljesen..
Nem vagyok egyébként egyáltalán írogatós fajta! Mármint, ha érzem ezeket valakin, utána nem nagyon keresem.
Esetleg bármi ötlet?

Képtelen vagyok elhinni hogy komolyan vki ennyire "beteg" legyen
Remélem ez csak vmi átmeneti állapota.
A szerelem miatt nem konnyu csqk ugy megköszönni és dobni.

Kérdező!
Én teljesen meg tudlak érteni. Alapvetően azt gondolom hogy ép lelki állapottal rendelkezem, mégis teljesen rá tudok kattanni arra ha valaki online nem úgy kommunikál velem ahogyan kellene. Én például igyekszem mindenkinek minél hamarabb válaszolni, épp ezért utálom ha leláttamoznak vagy flegmáznak.
Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy üzenetben sokszor másképpen jönnek le a dolgok, mint személyesen. Például van, hogy a messenger random olvasottnak mutatja az üzenetet, holott meg sem nyitottad. Vagy lehet hogy a partnered nem is úgy gondolta amit írt ahogyan te vetted, és élőben látva a gesztusait biztosan észre is vetted volna.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!