Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Van egy kis hasa a férfinek akkor már kuka?
Több hétig vagy hónapig beszélgetek egy nővel. Minden tök jó látszólag közöttünk. Kedvel, naponta többször magától keres. Aztàn megtörténik a kepcsere és már nem válaszol. Aztàn letilt.
Ha egy férfinek van egy kis hasa akkor már semmi más nem számít? Nem számít ha amúgy kedvel? És sok dologban passzolnánk? Hogy lehetnek ennyire elvakultak a nők hogy csak a férfi testalkata és pénze kapcsán hoznak döntést?

Kérdező! Tanuld meg, párkapcsolat terén minmdig... MINDIG a nők választanak!
Hát most nem te lettél a befutó. Az állatvilágban is ez megy mindenhol. A hímeak azért harcolnak, hogy a nőstény őket válassza. A legnagyobb kan, a legjobb pasi sem választ, még őt is kiválasztják. Annyi a különbség, hogy ott már ő is dönthet hogy kit dönt meg a mellette döntő nők közül.
A másik dolog, senkit sem érdekel sem a testalkatod, sem a személyed. Ezekkel neked kell együtt élned, mindazokkal a sikerekkel és kudarcokkal együtt. Mondok még valamit: ha előadod az életed, akkor abban az emberek többsége csak kivetni valókat fog keresni, beléd fognak állni, csak a sok fikázást, leszólást kapod. Ha esetleg jó vagy valamiben, akkor is.
Ha az mondod hogy csak kis hasad van, akkor tutira rádverik hogy biztosan hordó hasú igénytelen sz*r alak vagy, aki ráadásul még bunkó is. Kell ez neked? A gyk vagy a trolloknak, vagy a fikázóknak aranybánya.

Nézd, ha egyik pillanatról a másikra letilt, az nem egy "kis pocak" miatt van, még akkor sem, ha meztelen képet küldtél neki. Ruhában egyébként hogy látszódna már "kis pocak"?
Honnan veszed egyébként, hogy a "kis pocak" a probléma, ha nem írt semmit? Valószínűbb, hogy neked emiatt van komplexusod, így teljesen mindegy, mi okból lett kudarc a dolod, ráfogod. Honnan tudod, hogy nem a fejeddel volt gondja, vagy éppenséggel, ha hosszú ideig még egy képet se láttatok egymásról, neki nem volt még 3 másik levelzőpartnere, és esetleg az egyikkel pont akkor lett sínre rakva a dolog, amikor te képet küldtél? Véletlen egybeesés? Egyébként el nem tudom képzelni, hogy lehet úgy ismerkedni, hogy mégcsak képet se lát az ember a másikról...Amikor én még társkeresőztem, azt tapasztaltam, hogy az mindig olyankor van, amikor annyira gáz a külseje, hogy teljesen mindegy, milyen jófej, nem tudnám elképzelni, hogy vonzódjak hozzá, így tök mindegy, mit leveleztünk előtte.

Nem biztos, hogy a hasaddal van a baj.
Anno fiatal koromban én is voltam úgy, hogy rengeteget beszélgettünk, már le volt fixálva a találkozó mikor megkaptam a képet róla, hát elborzadtam! Csúnya volt az arca és 190+ magas volt, én meg 164... Hiába dumáltunk el nagyon jókat, szóba sem jöhetett több.
Viszont a pár évvel későbbi nagy szerelmem 120kg körüli volt és egyáltalán nem zavart ez (mondjuk sok izom is volt rajta és az a fenék....), mondjuk nála meg pont a külső volt ami megfogott, amúgy az ég világon semmi közös nem volt bennünk :S

Már megint a pocakos...
Basszus fogyj le sportolj ne légy lusta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!