Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg havi 300 ezret kell költeni kajára, ha ketten vagytok? Ha nem költ ennyit a pasi kajára (tegyük fel van egy 320 nettós bére), akkor alapból kuka? Csak több helyen is olvastam, hogy ennyit költ itt több pasi is a saját és a nője kajájára.

Nem tudom, hogy milyen extra kaját esznek ketten, ha több mint 300ezret költenek kajára???
"Ha nem költ ennyit a pasi kajára (tegyük fel van egy 320 nettós bére), akkor alapból kuka?" - Ez elég érdekes elképzelés, vagy megnyilvánulás, vagy igény, vagy minek nevezzem, de akár sértésnek is nevezhetjük.
Eszerint a Magyarországon élő pasik legalább 3/4-e (de inkább 90%-a) kuka.
Mi öten vagyunk, de még így is simán beleférünk a havi 150 ezerbe.
És ebben benne van a pizza rendelés, 1-2 alkalommal étterem, hús, zöldség, gyümölcs, csoki, édesség, stb. a gyerekeknek stb.

Dehogy kell.
Négyen vagyunk (2 felnőtt, 2 gyerek), de kevesebbet költünk konyhára. Pedig minőségi ételt rakok a családom elé, és főzök-sütök rendszeresen. El nem tudom képzelni, mit eszik két ember ennyi pénzből.

Kultúra kérdése. Én magamnak 50ezerből kihozom a kaját, és nem krumplis tésztán élek.
Rendelni nem szoktam. De tény, hogy ételre kb. bármennyit el lehet költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!