Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Takarító vagyok, de képzem magam, terveim vannak, egy saját cég. Ez így bukó az ismerkedésre?
Takarítóként dolgozom. Nem azért vagyok itt mert más nem jutott, hülyén hangzik de szeretek takarítani. Eredetileg diplomásnak készültem, de sok körülmény miatt nem jött össze. Utána sok mindent kipróbáltam, aztán gondolkodtam miben vagyok jó, mi az amit örömmel csinálok? És a takarítás jött be! Mindig is mániám volt. Mehetnék gyárba, recepciósnak, bolti eladónak, benzinkutasnak, de ezt választottam. Sokak szemében ez alatt már csak a közmunkás van de én nem így gondolom. Terveim vannak! Jól beszélek angolul (nem csak magam szerint), saját céget tervezek. Ezen jár az eszem minden nap. Lépéseket teszek, pl. találtam külföldön egy jó termékcsaládot és felvettem angolul a kapcsolatot a céggel. Kértem mintákat, kaptam is. Ha lesz cégem, ezt fogom használni mert nagyon jó!
Ismerkedésben a nőknél ez így bukó? Mert sokan rögtön arra aszociàlnak, hogy egy lecsúszott alak vagyok akinek nem jutott más meló. Szerintem meg tudom csinálni a saját céget, lassan összejönnek a pénzek is! Ahol takarítok, mindenhol elégedettek velem, meg a stílusommal, kommunikációmmal is. Van ahol panaszkodnak a takarító cégre és más alkalmazottakra és mondták, hogy bárcsak mindig én jönnék, meg le akarják váltani ezt a céget már. Reményeim szerint ha bedobnám, hogy saját céget indítok, akkor esélyt kaphatnék.
Mit gondoltok erről így?
Hajrá, csak így tovább. Tegyél az álmaidért. Vannak nők, akik így is összejönnének veled, csak ne szépségkirálynőkre gondolj.
Én úgy vagyok az ilyen tervekkel, hogy hiszem, ha látom. Pl. nekem nem jönnek be a kövér pasik és nem jönnék össze olyannal, aki azt ígérgeti, hogy tervez lefogyni. Majd ha lefogyott, randizhatunk. A saját céggel is úgy vagyok, hogy ne csak tervezgesd, hanem csináld is.
A takarítónőnek igen nehéz a dolga
Seper egyet balra, seper egyet jobbra
Ha kell, ki nem fogy estig a dalokból
És kiharapja a pókot a sarokból
Haját fújja-dúlja megfáradt ujja
Friss erőt merít újra meg újra
Egy seprű, egy kesztyű, egy fejkendő
És máris kész
Nekem ez így szimpi. Azt csinálod, amit szeretsz (a takarítás is becsületes munka), de nem csak álmaid, hanem terveid is vannak.
Sok sikert! ♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!