Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 28 éves férfiként baj az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves férfiként baj az a csajok szemében, ha van saját lakásom, de nincs kocsim?

Figyelt kérdés
Tudom ez elég fura, a legtöbb embernek általában előbb lesz autója, mint lakása. Nem azt mondom soha nem is akarok, de most nem prioritás. Részben nem is annyira érdekeltek a kocsik és a vezetés soha sem, részben pedig egyszerűen azt a pénzt amibe az autó került volna és amibe a fenntartása került volna inkább félretettem, hogy előbb tudjak lakást venni. Ha csak pár év múlva lesz autóm, azt sem tartom gondnak. Első sorban 20-30 éves nők válasza érdekel.
2022. aug. 2. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
13%
És hogy vinnéd el a kiszemelt nőt szórakozni? Ha komoly kapcsolatod lenne és beteg lenne a gyereketek. Busszal , villamossal rohanàl vele az ügyeletre? Mikor egy autóval sokkal gyorsabb?
2022. aug. 2. 18:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja igen, jogsim az van. Ez mellett azért se akarok, mert eléggé legatyásítottam magam most a lakásvásárlással. Eddig eléggé hozzá voltam szokva, hogy sok tartalék pénzem van. A lakásra is rá kell még költeni 1-2 milliót, aztán szeretném visszatölteni pár millió forinttal a tartalék félretett pénzemet és csak aztán gondolkozni egy kocsi árára gyűjtésen is.
2022. aug. 2. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Nekem nem lenne baj inkább tetszene ez a gondolkodás.

24/L

2022. aug. 2. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
1: Erre van a mentő. Oké érvnek lehet jönni azzal, hogy annak oda-vissza kell menni tehát kétszeres a táv és idő. Viszont neki van megkülönböztető jelzése, veled ellentétben. Ő nem fog hoppon maradni ha dugó van, kocsival te viszont ilyen esetben hát... megszívtad.
2022. aug. 2. 19:21
 5/9 anonim ***** válasza:

1es.

Szórakozás eleve taxival. Van mentő is és rengeteg embernek nincs kocsija mégis él.

Írom ezt úgy, h előny a kocsi és nekem is van.

2022. aug. 2. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól függ hol élsz? Ha vidéken akkor baj mert mégsem fognak a buszpályaudvaron, vagy az állomáson találkozni. El kell értük menni kocsival. Egy ismerősömnek azért nem lett a találkozóból semmi, mert nem akart buszozni a lány a szomszéd városból, neki meg nem volt kocsija. Ma már alap az autó.
2022. aug. 2. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez a jobbik felállás, mivel saját ingatlant nehezebb összehozni,mint saját kocsit.
2022. aug. 2. 23:03
 8/9 anonim ***** válasza:
7: Sajnos vagy nem sajnos sok embernek elég könnyű. Unokatesómnak vettek lakást a szülei "csak úgy", iskolatársam örökölt egy házat a nagymamájától. Inkább éljen a nagyi 100 évet nem azt mondom, csak hogy sokan 20 éves korukra simán saját házzal/lakással rendelkeznek.
2022. aug. 3. 20:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Ok ezt nem tudtam, biztos én nem ezt látom magam körül.
2022. aug. 3. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!