Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 27, lassan 28 éves férfikent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27, lassan 28 éves férfikent mi az az alsó korhatár a nőknél, ahol még próbálkozzak?

Figyelt kérdés

Leszögezném, hogy komoly kapcsolatot keresek. Tudom a szerelem nem egészen korfüggő, de lássuk be sok fiatal lány még szeretné "kiélni" magát, tapasztalatot szerezne.

Én már egy életre szeretnék társat. Mik a tapasztalatok? 22-23 éves lányok már szeretnének családot? Vagy ne is pazaroljam az időmet, keressek inkább 24-25 meg afelett inkább?

2020. szept. 4. 18:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Jó kis fogás lehetsz, ha így kategorizálsz.
2020. szept. 4. 18:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
#14 alatt ne próbálkozz!
2020. szept. 4. 18:14
 3/15 anonim ***** válasza:
88%

"Én már egy életre szeretnék társat."

Értem én, hogy ez a cél, de nekem kimondva akkor is szörnyen bugyután hangzik, ki tudja mit hoz az élet.

2020. szept. 4. 18:15
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

#1 Tök reális kérdés, legalább nem 16 éves gyerekekre ácsingózik.

Szerintem a 22 évesek között is van aki korán szeretne családot. Persze nem 2 hét randizás, hanem azért pár év tartós kapcsolat után, miközben dolgoztak is már pár évet. Legalábbis én így képzelem el. :D

2020. szept. 4. 18:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet ilyen egyszerű korbeli határokat húzni. Én személy szerint ismerek olyan lányt, aki már 19 évesen férjhez ment és rögtön szült is 3 gyereket egymás után. De van, aki csak 32 évesen kezd el gondolkodni komolyan a családalapításban, miután lediplomázott és elkezdte a szakmai karrierjét, biztos állása és jövedelme van, s akkor is inkább csak azért, mert nem akar kicsúszni az időből. Szóval a kérdésedre lehetetlen általános választ adni. Ha fiatalabbak között szeretnél találni családra vágyó lányokat, jóval nagyobb esélyed van, ha vallásosabbak körében keresgélsz. A keresztény életszemléletű lányoknak ugyanis természetes, hogy a párkeresés legfőbb célja és értelme a családalapítás. De természetesen ez esetben le kell mondanod a házasság előtti nemi kapcsolatról is.
2020. szept. 4. 18:24
 6/15 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Na igen, én is arról beszéltem, amiről az #5

2020. szept. 4. 18:31
 7/15 anonim ***** válasza:
25 éves kortól nagyobb a valószínűsége
2020. szept. 4. 18:54
 8/15 A kérdező kommentje:
Értem én aki kiakad ezen a megfogalmazáson. Elkezdtem az interneten ismerkedni, ott van ilyen szűrő, ez ihlette a kérdést igazából.
2020. szept. 4. 18:59
 9/15 anonim ***** válasza:
31%
12
2020. szept. 4. 19:19
 10/15 anonim ***** válasza:
18-20.
2020. szept. 4. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!