Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mennyire probléma számotokra ismerkedéskor, hogy lassan 28 éves férfiként "kölyökképű" vagyok?
Elég sokan mondták már rám, hogy jóval fiatalabbnak nézek ki a valós koromhoz képest. Ezzel én is tisztában vagyok: babaarc, fiatalos arcvonások. Ha növesztek borostát akkor egy fokkal jobb a helyzet. Kondizok, ezért elég izmos vagyok, a szőrt is meghagyom magamon, viszont nyilván az első dolog amit megnézünk valakin az arca. Sokszor nem is hiszik el a valós koromat ismerkedéskor. A koromhoz képest elég érettnek tartom magam, de ez ellen sajnos nem tudok mit tenni. De ez pl. a munkám során is gond szokott lenni, a legtöbbször gyakornoknak néznek :D Ez mennyire zavaró számotokra?
27 F
Nem hátrány. Engem is mindig 2-3 évvel fiatalabbnak szoktak nézni, de kb a családomban mindenkit. Volt aki megkérdezte hogy ment az érettségi vagy hova fogok jelentkezni. Mondtam hogy hát egész jól anno, de ősszel a harmadik évemet kezdem az egyetemen 20 évesen:D
Egyebként van ismerősöm (olyan 36-37 a pasi) aki szintén úgy hivatkozott saját magára hogy kölyökképű, de nagyon jól áll neki. 8-10 évet letagadhatna simán bár nyilván így sem öreg. Szóval valakinek jól áll, meghát egy idő után inkább előny:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!