Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az országban csak azoknak a férfiaknak lehet barátnőjük, akik albérletben vagy saját lakásban élnek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 23:01
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%
Csöves párok is vannak. Semmi sem lehetetlen. Fel a fejjel.
2022. aug. 10. 23:04
 2/30 anonim ***** válasza:
27%
Igen.
2022. aug. 10. 23:05
 3/30 anonim ***** válasza:
33%
Igen
2022. aug. 10. 23:16
 4/30 anonim ***** válasza:
92%
Unokatesóm 30 éves, otthon lakik, fél éve van barátnője. Lehet, csak ki kell várni.
2022. aug. 11. 00:06
 5/30 anonim ***** válasza:
77%
Nem, ebben az országban csak normális, határozott, valamire való férfiaknak lehet csaja, mondjuk lehet nem csak ebben az országban…
2022. aug. 11. 01:31
 6/30 anonim ***** válasza:
96%
Nem, apámnak volt több csaja is, pedig 40 éves koráig a szüleivel élt.
2022. aug. 11. 08:06
 7/30 anonim ***** válasza:
96%

Az én párom kolis. Képzeld a koliban rengeteg srácnak van barátnője.

Sőt, a bátyám otthon lakik és még mindig együtt van a csajjal, akivel gimi elején összejöttek.

Barátaim szintén.

2022. aug. 11. 08:41
 8/30 anonim ***** válasza:
79%

Hát figyelj nem azt mondom hogy esélytelen... De azért előny, ha külön laksz. Én nő vagyok, az én esetemben is előny volt, azért én is megkaptam régen, hogy miért nem gondoltam még arra, hogy külön költözzek :D Mintha én nem akarnék, közben csak anyagi okai voltak. Végül 26 évesen költöztem külön. Azelőtt nem volt olyan munkám, amivel ezt megtehettem volna, 26 évesen kezdtem olyan helyen dolgozni, ahol megmondom neked őszintén nem kerestem sokat, de úgy döntöttem, inkább albérletee költöm, mert már egészségtelennek tartottam az otthon lakást. Nem egyedül laktam, hanem lakótárssal. Most már a párommal lakom, de árban ez is ugyanannyi (kivéve, hogy most valszeg magadabb rezsi lesz). Gondold át a dolgot és nem a csajozás miatt. Ha van esély arra, hogy 2-3 éven belül vehetsz egy saját lakást, akkor maradj otthon spórolni. Ha ez esélytelen, akkor nézd meg a fizudat. Nem tudom, hol élsz, én Budapesten tavaly 200 ezres fizuból béreltem szobát. Akkor mondjuk még rezsi csökkentés volt. Nem tudom, szerintem ha jól bánsz a pénzzel, 250 ből már bérelhetsz szobát Bp-n. A többi várost nem ismerem ebből a szempontból. Egyszerűen mentálisan egészséges, ha a húszas éveid végén kb már nem laksz otthon. Nem tudom, van e összefüggés, de én is utána pár hónap múlva találtam párt, mert sokkal felszabadultabb voltam, nagyon éltem az önállósodást :D

De ha inkább maradnál otthon, akkor meg csak várj türelmesen, hátha jön olyan, akinek ez rendben van.

2022. aug. 11. 08:52
 9/30 anonim ***** válasza:
48%
A lakás és megfelelő munkabér csak rajtengedély!
2022. aug. 11. 09:09
 10/30 VincentLaw ***** válasza:
84%
Saját lakásban élek, és nekem sincs már egy ideje barátnőm.
2022. aug. 11. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!