Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknél az az elvárás, hogy legyen saját lakásom, különben nem járnak velem, akkor ezt én is elvárhatom tőlük, hogy ne albérletben éljenek, hanem saját tulajdonú lakásban?
Ez csak azért jutott eszembe, mert már ismerkedtem pár nővel és a következő dolgot vettem észre:
-Jobban hajlanak az ismerkedésre, ha kiderül, hogy van saját kéglim és megtakarításom. Ha azzal kezdeném, hogy nincs kecóm, egyből megszakítják a dolgot.
-De az is mindig kiderül, hogy nekik (általában) nincs, de még megtakarításuk sem.
Vagy amit ők elvárnak másoktól, azt nekik nem kell "teljesíteni"?
"Vagy amit ők elvárnak másoktól, azt nekik nem kell "teljesíteni"?"
Ez nem kérdés, jól látod így van
Elvárhatod. De azt is elvárhatod, hogy rózsadombon legyen villája.
Mindenki azt vár el a másiktól, amit akar.
Egyébként aki emiatt megszakítja az ismerkedést, úgy, hogy ugyanakkor neki nincs saját lakása, csak aranyásó. Jobban jársz így.
7
Tényleg, teljesen úgy jutnak fészekhez mint mi napjainkban...
7.
Ja, csak ott a hímek ezt évente megteszik, szóval az aranyásó pipik repülnek ia tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!