Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknél az az elvárás, hogy legyen saját lakásom, különben nem járnak velem, akkor ezt én is elvárhatom tőlük, hogy ne albérletben éljenek, hanem saját tulajdonú lakásban?
Ez csak azért jutott eszembe, mert már ismerkedtem pár nővel és a következő dolgot vettem észre:
-Jobban hajlanak az ismerkedésre, ha kiderül, hogy van saját kéglim és megtakarításom. Ha azzal kezdeném, hogy nincs kecóm, egyből megszakítják a dolgot.
-De az is mindig kiderül, hogy nekik (általában) nincs, de még megtakarításuk sem.
Vagy amit ők elvárnak másoktól, azt nekik nem kell "teljesíteni"?
Persze sok nő szeretne beleülni a készbe, ezért vannak ilyen elvárások, viszont szerintem sokan tévhitben is élnek. Nemegyszer olvastam olyan kommenteket, amiben sokan még mindig azt hiszik, hogy 5 év után minden közös, így abban a tévhitben ringatják magukat, hogy ha a pasinak van lakása, akkor majd viszik a felét.
Most dobtam ki egy ilyen csajt, mert folyton az esküvővel jött, meg gyereket is akart,amit én megmondtam az elején, hogy nem. Aztán ment a hiszti, de szakítani nem akart, remélve, hogy hátha megváltozik az álláspontom. Nos én nem álltam az álmai útjába, kereshet mást.
Ezredik "minden nő qrva" kérdés.
Nőknek is ugyanúgy van lakásuk, megtakarításuk. De ha te vén 30 körüliként diaklanyokkal vagy éppen dolgozni kezdett nőkkel ismerkedsz, akkor alap, hogy előrébb kell tartanod.
Mindenki azt vár el, amit akar. Nekem mondjuk van lakásom, talán pont ezért nem számít annyira, hogy a páromnak is legyen. De ha valaki elvárná tőlem, azt is meg tudnám érteni.
Mindenki maga dönti el, hogy mennyire akarja leadni a saját életszínvonalát a párja mellett
Mi az, hogy jobban hajlanak az ismerkedésre, ha kiderül, hogy van megtakarításod? Illetve hogy derül ki már az elején, hogy a lányoknak nincs?
Nem lehet, hogy az a baj, hogy már a második mondat után a pénzre tereled a témát?
11
A természetben ezt hány százalékos hitelre kapják te nagyon okos?
Ha már a természettel hozakodsz elő, akkor edd meg a párod gyereknemzés után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!