Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőknél az az elvárás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknél az az elvárás, hogy legyen saját lakásom, különben nem járnak velem, akkor ezt én is elvárhatom tőlük, hogy ne albérletben éljenek, hanem saját tulajdonú lakásban?

Figyelt kérdés

Ez csak azért jutott eszembe, mert már ismerkedtem pár nővel és a következő dolgot vettem észre:

-Jobban hajlanak az ismerkedésre, ha kiderül, hogy van saját kéglim és megtakarításom. Ha azzal kezdeném, hogy nincs kecóm, egyből megszakítják a dolgot.

-De az is mindig kiderül, hogy nekik (általában) nincs, de még megtakarításuk sem.

Vagy amit ők elvárnak másoktól, azt nekik nem kell "teljesíteni"?

2021. szept. 19. 17:05
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
12%
Persze, csak nem lesz nőd. A természetben is a hím építi a fészket, ennyi.
2021. szept. 19. 17:33
 12/40 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként a kocsi meg a lakás egy bullshit excuse, amit a nem Chad béta kinézetű férfiaknak mondanak, hogy utána azok békénhagyják őket.
2021. szept. 19. 17:34
 13/40 anonim ***** válasza:
41%

Persze sok nő szeretne beleülni a készbe, ezért vannak ilyen elvárások, viszont szerintem sokan tévhitben is élnek. Nemegyszer olvastam olyan kommenteket, amiben sokan még mindig azt hiszik, hogy 5 év után minden közös, így abban a tévhitben ringatják magukat, hogy ha a pasinak van lakása, akkor majd viszik a felét.

Most dobtam ki egy ilyen csajt, mert folyton az esküvővel jött, meg gyereket is akart,amit én megmondtam az elején, hogy nem. Aztán ment a hiszti, de szakítani nem akart, remélve, hogy hátha megváltozik az álláspontom. Nos én nem álltam az álmai útjába, kereshet mást.

2021. szept. 19. 17:45
 14/40 anonim ***** válasza:
92%

Ezredik "minden nő qrva" kérdés.

Nőknek is ugyanúgy van lakásuk, megtakarításuk. De ha te vén 30 körüliként diaklanyokkal vagy éppen dolgozni kezdett nőkkel ismerkedsz, akkor alap, hogy előrébb kell tartanod.

2021. szept. 19. 17:49
 15/40 anonim ***** válasza:
94%
Egyetértek a 14el. Ha elvárod ugyanazt az egzisztenciát akkor minimum a saját korosztályodból válogass. Az úgy nem járja hog fiatal friss pipi legyen, meg háza, autója is. Én pl fiatalon ismertem meg a velem egyidős (mostmár) férjem, nem volt semmink, mindenért együtt dolgoztunk meg. Baromi ostoba és szűklátókörűek ezek az általánosító kérdések.
2021. szept. 19. 18:04
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki azt vár el, amit akar. Nekem mondjuk van lakásom, talán pont ezért nem számít annyira, hogy a páromnak is legyen. De ha valaki elvárná tőlem, azt is meg tudnám érteni.

Mindenki maga dönti el, hogy mennyire akarja leadni a saját életszínvonalát a párja mellett

2021. szept. 19. 18:14
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy jobban hajlanak az ismerkedésre, ha kiderül, hogy van megtakarításod? Illetve hogy derül ki már az elején, hogy a lányoknak nincs?

Nem lehet, hogy az a baj, hogy már a második mondat után a pénzre tereled a témát?

2021. szept. 19. 18:22
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
elvárhatod, igen. mindenki azt vár el, amit akar. hogy lesz-e párkapcsolatod, azt senki se tudja garantálni.
2021. szept. 19. 18:48
 19/40 anonim ***** válasza:
16%

11

A természetben ezt hány százalékos hitelre kapják te nagyon okos?

Ha már a természettel hozakodsz elő, akkor edd meg a párod gyereknemzés után.

2021. szept. 19. 18:52
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ismerkedj 5-10 évvel idpsebb nőkkel, és akkor elvárhatod.
2021. szept. 19. 19:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!