Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőknél az az elvárás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknél az az elvárás, hogy legyen saját lakásom, különben nem járnak velem, akkor ezt én is elvárhatom tőlük, hogy ne albérletben éljenek, hanem saját tulajdonú lakásban?

Figyelt kérdés

Ez csak azért jutott eszembe, mert már ismerkedtem pár nővel és a következő dolgot vettem észre:

-Jobban hajlanak az ismerkedésre, ha kiderül, hogy van saját kéglim és megtakarításom. Ha azzal kezdeném, hogy nincs kecóm, egyből megszakítják a dolgot.

-De az is mindig kiderül, hogy nekik (általában) nincs, de még megtakarításuk sem.

Vagy amit ők elvárnak másoktól, azt nekik nem kell "teljesíteni"?

2021. szept. 19. 17:05
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Azért jó lenne a korodat is tudni, az is fontos, illetve hogy milyen korosztályból, kategóriából keresgélsz.

Társkeresőn sok olyan ember van, hogy közel van az 60-hez és 18-20 éves csajokat keresgél (legyen szép és feszes), közben ők ezt nem tudják felmutatni.

Elvárása mindenkinek lehet, aztán vagy talál olyat, vagy nem.

2021. szept. 19. 20:10
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, nő vagyok van saját lakásom és megtakarításom. Ha ugyanezt elvárom egy férfitól is, könnyen egyedül maradok....
2021. szept. 19. 20:14
 23/40 anonim ***** válasza:
23%
Nem, nem várhatod el. Ők adják a puncit, te az anyagiakat. Így kerek a világ.
2021. szept. 19. 20:15
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Páromnak van lakása, nekem egy házam( igaz nem egyedüli tulajdonosa vagyok, de a részem javában ér annyit mint a párom lakása) ha albiban lakna akkor is ugyanúgy szeretném, mert nekem álompasi.

De megbeszéltük hogy legyen egy közös, ami kettőnké, amit együtt fogunk megteremteni. A kocsim többet ér mint a páromé, sose volt ebből gondunk.

Meg kéne érteni , hogy nem minden nő a pénzre megy. Ha semmije nem lenne akkor is szeretném.

2021. szept. 19. 22:23
 25/40 anonim ***** válasza:
78%
Miért ne várhatnád el? Nő vagyok, nincs saját ingatlanom ( vidéken van egy, de annyira falu, hogy élhetetlen, szóval mindegy ) , albérletben élek egyedül, ugyanezt várom el, nyilván nem a saját lakást amikor nekem sincsen :D Szerintem logikus, hogy mindenki ugyanazt várja el amit ő maga is nyújtani tud.
2021. szept. 20. 02:14
 26/40 anonim ***** válasza:
39%

Túl lett tolva kérdés.

Ha tőlem valaki elvárja, hogy legyen saját lakásom, akkor miért ne kérdezhetném meg tőle, hogy "Neked miért nincs?".

Vagy ha elvárja, hogy legyen megtakarításom, akkor miért ne kérdezhetném meg, hogy neked miért nincs, ha már ekkor anyagias vagy? Tehát amit tőlem megkövetel, arra ő nem képes.

Erre írják egy páran a kérdés alatt, hogy ez a nők lek*rvázása. Ezek szerint amit olvastok a kérdésben, egyszerűen nem értitek meg.

Most kitörne a gyalázat, hogy ha valaki tőlem megkövetel anyagi dolgokat, arra ő is legyen képes, különben lejáratja magát?

2021. szept. 20. 10:11
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

#26: A kérdező átalánosan írta ki a kérdést. Egyáltalán nem elvárás a nőknél a fiatal korosztályban. Honnan lenne saját lakása egy éppen dolgozni kezdő férfinek? Kapott a szüleitől? Lányok is kapnak, de nem jellemző, hogy a szülők mindnekinek lakást tudnak venni huszon egy-két évesen.

Másrészt a kérdező is azt vár el, amit csakar.

A kérdés lényege az, hogy az anyagias nők csak azért nem állnak vele szóba, mert nincs lakása. Ez ebben a formában baromság.

A legtöbb fiatal együtt vesz lakást hitelre, némi szülői támogatással.

2021. szept. 20. 10:15
 28/40 anonim ***** válasza:
0%

27

Én értem, hogy mire célzol. De a kérdezőnek nem voltak elvárásai. Csak feldobta a kérdést, hogyha tőle elvárnak valamit, arra miért ne kérdezhetne vissza, hogy "Na te hogy állsz, ha már szóba hoztad?".

Arról nem ő tehet, ha olyan választ kap, hogy "Nekem nincs".

2021. szept. 20. 10:55
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

És miért ne kérdezhetne vissza? Ki tiltja meg neki?

Mellesleg a kérdésben sem az szerepel, hogy elvárják és bárki megkérdezte tőle, hanem a kérdező önként maga közli, és azt vette észre (igaz vagy sem), hogy jobban hajlanak az ismerkedésre.

2021. szept. 20. 11:41
 30/40 A kérdező kommentje:

Nem magamtól közlöm. Általában a nők negyedik vagy ötödik kérdése mindig az, hogy egyedül élek-e, és ha igen, akkor az albérlet-e?

Erre válaszolok, és visszakérdezek. Ilyenkor jön, hogy bezárogatnak, vagy leterelik. Ennyi. Ebből fogalmazódott meg a kérdésem.

De elolvastam a válaszokat, és kb ott tartunk, hogy egyesek szerint lek*rváztam a nőket. De legközelebb majd írok egy 60 soros magyarázatot, mert ezen az oldalon divat a sarkítás, és a nem létező dolgok belemagyarázása.

2021. szept. 20. 18:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!