Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknél az az elvárás, hogy legyen saját lakásom, különben nem járnak velem, akkor ezt én is elvárhatom tőlük, hogy ne albérletben éljenek, hanem saját tulajdonú lakásban?
Ez csak azért jutott eszembe, mert már ismerkedtem pár nővel és a következő dolgot vettem észre:
-Jobban hajlanak az ismerkedésre, ha kiderül, hogy van saját kéglim és megtakarításom. Ha azzal kezdeném, hogy nincs kecóm, egyből megszakítják a dolgot.
-De az is mindig kiderül, hogy nekik (általában) nincs, de még megtakarításuk sem.
Vagy amit ők elvárnak másoktól, azt nekik nem kell "teljesíteni"?
Ez egy bullshit. Nem ettől függ a dolog. Persze ha akarod, elvárhatod,csak eléggé gáz.
Nekem van lakásom, mivel örököltem sajnos, pedig még csak egyetemista vagyok. És egyáltalán nem várom el, hogy a fiúnak is legyen lakása. Tehát az sem mindegy, hogy jut valaki lakáshoz, ergo full hülyeség amit írsz, ismerkedésnél nem ezt kell nézni.....
Nem kérek privátot,van barátom.
23L
33#
A kérdés arról szólt hogy a csóró lúzer nők hogyan várják el hogy a párjuk ne legyen az!?
34
Miért ne? A kapcsolaton a férfiak nyernek, nők maximum anyagi biztonságot kapnak
32
34 éves vagyok, és kb ebben a korosztályban keresgélek.
Nekem pedig nem anyagi, hanem személyiségbeli "elvárásaim" vannak.
De már ott tartunk, hogy egyesek azt hazudozzák, hogy elvileg k*rvázom a nőket, és anyagi elvárásaim NEKEM vannak :)
A 34-es válaszoló már leírta teljesen érthetően a kérdésem lényegét, de ez még mindig sokaknak nem tiszta. Ez azért jelent valamit.
38
Tegyük fel, hogy anyámékkal lakok, egy fillérem sincs, pedig elmúltam 30. De azzal nyitok feléd, hogy csak akkor járok veled, ha van saját ingatlanod. Mit gondolnál rólam?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!