Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az országban csak azoknak a férfiaknak lehet barátnőjük, akik albérletben vagy saját lakásban élnek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 23:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
De akkor ez hogy is van. A férfi vegyen előbb lakást , vagy ha nem veti fel a pénz akkor béreljen és várjon hátha szóba áll vele egy csaj akinél be tud e ténnyel vágódni három nap, egy hét, két hónap, fél év ....stb múlva?! Mi lenne ha összeköltöznének mikor kiderül hogy látnak egymásban perspektívát?! Mindig csak a pasashoz kell költözni? Ezt akkor tartanám magától értetődőnek ha az bérlő pasas 5+, a lakásos pasas 15+ évvel idősebb mint az otthonról kirepülő nőci
2023. jan. 5. 20:20
 22/30 anonim ***** válasza:
47%

21, egyrészt, nagyon sok olyan nő és férfi van, aki otthonról csak akkor költözik el, ha jön egy "társ" aztán sokan szakításkor is haza mennek, mert az a kenyelmes. A különbség, hogy a nők többsége otthon is alapnak veszi a házimunka elvégzését, ha nem nagyon fiatal még, mert a család, a társadalom elvárja, a pasik többségét meg anyu valami félreértett anyai szeretetből körbe nyalja még 30+ is. Aztán kezdődhet a szocializáció mint egy gyereknél, mikor Pisti mégis "kirepül". Legalábbis én ezt tapasztaltam. Van nő, aki végig szenvedi, van, aki szereti a Hamupipőke szerepet és ódákat zeng a pasiról mert egyedül beteszi a mosogatóba a koszos tányért és van, aki, miután már megégette magát, inkább azok közül választ, akik önállóan élnek.

Általában azoknál működik a soha nem laktam egyedül, gyere Béla, legyünk hősök mentalitás, akik fiatalon kezdik el együtt építeni és megtanulni a mindent is. Mert úgy nem zavar, ha a másik is tesze-tosza, ha én se tudom hova nyúljak.

2023. jan. 5. 20:42
 23/30 anonim ***** válasza:

22: Azért itt nem ennyiről van szó. Amit te írsz az automatikusan kuka. 20 éves kor: jogsi és saját kocsi. 25 éves kor: diploma. 30 éves kor (max): lakás. Ez az elvárás. Ha ezt egy pasi nem tudja nyújtani, akkor hagyjon békén, lúzer az ilyen.

19/L

2023. jan. 5. 20:45
 24/30 anonim ***** válasza:

23, nekem nem ennyire szigorú a feltételrendszerem. Az, hogy ki, mit vár el, sok mindentől függhet és egyéni kérdés. A 21-nek erre a mondatára reflektáltam : "Mi lenne ha összeköltöznének mikor kiderül hogy látnak egymásban perspektívát?!"

Mert ez lenne jellemzően. Vagy elkezd a már sokkal tapasztaltabb nő beletanítani a sokszor már jellemében, szokásaiban alig alakítható pasit, vagy magára vállalja jobb híján, de utalja az egészet, vagy eleve olyan mentalitású, hogy szereti a házinéni szerepkört. Ez a három végkimenetel van, ha egy pasit anyu mellől rángatsz ki.

Ez értelemszerűen nekem se opció, mert van bőven tapasztalat a környezetemben. Ugyanakkor, azzal nincs bajom, ha valaki albérletben él. A számomra fontos tudást ott is ugyanúgy megszerzi, nekem meg van lakásom, így lesz hova összeköltözni. Nekem ez így sokkal kényelmesebb is.

2023. jan. 5. 20:56
 25/30 anonim ***** válasza:
24, hát az én párom 4 évig bérelt szobát, mielőtt megismerkedtünk, de hagy ne mondjam, kb.ugyanaz volt, mintha anyukája szárnya alól kaptam volna meg. Sőt, egyből elfelejtett vasalni is, holott kötve hiszem, hogy a főbérlő vagy a 2 társbérlő vasalt rá. Emlékszem, az addig figyelmes lovagom összeköltözés után bevette magát a szobámba a szàmítógépe meg a TV-je elé és ha szóltam hozzá, úgy válaszolt, hogy a képernyőt bámulta közben. Egy év után mondtam neki, hogy szakítani akarok, egyből összekapta magát. Több értelme lett volna 2 hét után páros lábbal kihajítani, de nagyon nehezen tudtam volna a házat egyedül fenntartani. Ő, ha udvarolni akart, azt mondta, szeret itt lakni. Ja. Szerettem amúgy sajnos. 14 év alatt megneveltem. Főzni nem főz, meg takarítani se. De a mosogatógépet beteszi meg a mosást is gyakran intézi. Ja, és szinte minden bevásárlást intéz. A házat lesz..ja, mert az enyém, lassan ránk fog dőlni a tető, mindent nekem kell kitalálni, hogy legyen a házzal, aztán ha nagyon muszáj, segít. Nem szeretem őt már nagyon régóta.
2023. jan. 5. 23:33
 26/30 anonim ***** válasza:

Vannak itt igények!

N

2023. jan. 6. 09:20
 27/30 anonim ***** válasza:

Én férfiként teljesen jogos igénynek érzem ezt egy nő részéről. Nyilván amíg az ember fia tanul és/vagy még nincs saját egzisztenciája más a helyzet.

De egy felnőtt férfi igenis váljon le a szüleiről. Aki a szüleivel lakik nem lesz igazán felnőtt ember soha, hanem örökké egy nagy gyerek marad. Normáis párkapcsolat meg csak érett, felnőtt emberek között lehetséges szerintem.

2023. jan. 6. 11:13
 28/30 anonim ***** válasza:
Nekem vettek a szüleim egy 2 szobás lakást, én ott elvagyok egyedül.
2023. jan. 6. 15:55
 29/30 anonim ***** válasza:
Mi köze ennek az országunkhoz?
2023. jan. 12. 21:23
 30/30 anonim ***** válasza:

Amikor megismertem a férjemet egy barátjával lakott albérletben. Utána egyedül bérelt egy kis garzont. Onnan költözött hozzám.

Nem a saját lakás volt a lényeg hanem az önállóság. Levált a szüleiről, nem az anyja mosott /főzött rá. Nem csak az életkora alapján volt felnőtt. Szerintem ez számít a nőknek

2023. jan. 13. 05:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!