Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját tulajdonú, hitelmentes lakással rendelkező férfiak sokkal nagyobb értéket képviselnek a nők szemében mint az, aki albérletben él?
Attól függ, hol és milyen a saját és a bérlemény.
Hiába a saját, medencés ház, Olaszliszkán a rezervátumban.
Szerintem igen, mert ad egyfajta biztonságérzetet.
Nekem egyébként nem gond az, ha egy lány albérletben lakik, sokkal inkább gond az, ha lomos, koszos, rendezetlen a lakás amiben él.
Igazából azt nem tudom csak megérteni, aki sosem akar kiszabadulni az albérletből. Komolyan egész életében más zsebét akarja tömni? Ennél még egy hitel is jobb.
Amúgy nem zavar, ha a páromnak nincs lakása, ha összeköltözünk, úgyis csak egy lakást kell használni. A mostani páromnak sincs, az enyémben élünk, itt gyűjtünk egy közösre.
Viszont nekem egyszobás lakásom van. Ezzel nem tudok és nem is igazán akarok mit kezdeni, eladni és a pénzt beleforgatni egy közösbe nem fogom. Ha lesz közös, az ezen felül lesz. Nekem így jó. De ha az illető gyereket akar vagy elkezd nyígni, mert nincs +1 szoba, akkor előszeretettel javaslom neki, hogy tegyen szert saját otthonra, aztán pampogjon, hogy milyen szar, ami nekem van.
8.-nak.
De ezt itt nem tudod megmagyarázni.
Pár éve társasházban béreltem lakást. Tűz lett a szomszédban. Pár lakás kiégett, a többi szétázott. Én egy héttel később új lakásban laktam, mások akik tulajdonosok voltak, ők a mai napig pereskednek.
Budapesten nincs kocsim. Ha kell bérelek, pl. a nyaralásra, vagy ha vidékre megyek.
De sok nőtől megkaptam, hogy lúzer vagyok, mert kell a saját tulajdon. Na, erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!