Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját tulajdonú, hitelmentes lakással rendelkező férfiak sokkal nagyobb értéket képviselnek a nők szemében mint az, aki albérletben él?
9.-nek.
De ha nem telik az albira, akkor átmész egy olcsóbba, vagy szobába, vagy anyudékba.
A hitelnél meg, ha bebukod, ugrik a lakás, és még hiteled is maradhat, ami örökölhető.
És akkor még mindig ott van az, hogy van 1 lakásod, az ország 1 pontján.
Rokonaim éltek Ózdon. Az anno egy királyság volt, hál az iparnak. Ma meg...Mordor 2.0 lett. :( És ez megtörténhet Győrött is, ha lelép Herr Audi.
10 én önerőre is tudnék venni egy 15 milliós garzonlakást. Valami panelt.
Azért nem teszem, mert a panel, az panel. Az is csoda, hogy még állnak és undormány az összes. A másik faktor, hogy 15 milliót nem ér egy garzon lakás sem. Az 2 külön dolog, hogy mi mennyit ér és mi menyibe kerül. Inkább várok addig, ameddig ismét lecsúsznak az ingatlanárak a "mennyit ér" szintre. Vagy maradok továbbra is mobilis és oda megyek ahol munka van. Sokaknál nem az a baj, hogy albérletben kéne lakni, hanem az, hogy fizetni kell nekik a lakhatásért a rezsin felül. A pénz az oka, tehát csórók.
Az előttem hozzászólónak igen fizetheted inkább a hitelt, mint az albit, de önerőről hallottál már? Azt sem egyszerű előbányászni és az is megy a kukába, ha elveszted a melót és nem tudsz fizetni. Vagy hiszel az ilyen szlogenekben, hogy "megbízunk egymásban!"? Kb leszarják a problémádat és elárverezik a lakásodat.
A kérdés kiírója inkább arra kíváncsi, hogy a csajok szeretnek-e beülni a tutiba.
Hiteles lakáshoz még 1 extra cumi lehetőség.
Ha közösen veszitek fel a házastársaddal. Ha akkor nem fogtok tudni szétmenni, és nézhetitek egymás pofáját vagy 30 évig. Ja, bocs, 40, mert a kamatok is vannak! >:)
Ezzel sajnos én is megjártam, hogy annó 4 éve nekiálltam 4db 4 éves fundamentának, és úgy voltam vele, hogy mire lejártnak, szinte majd alig kell valami hitelt felvenni 1 normális méretű lakáshoz. Na erre jött ez a tököm családtámogatás ide meg oda, aztán hopp, már is felmentek a lakásárak ezekkel az összegekkel. Szóval most több hitelt kellene felvennem egy lakásra úgy, hogy azért mellette van egy stabil önerő. mint amit fel kellett volna vennem 4 éve a 'csupasz' seggemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!