Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok az aranyszabály egy 35 éves férfire vonatkozóan különélés (mindenhol azt írjátok, ne az anyjával) tekintetében az, hogy elég ha albérletben él, van pár millió ft félretett pénze, vagy kell a saját lakás (átlagfizetésből érdekes a dolog)?
30+ nál alap a saját ingatlan már.
Ha nem örökölte, akkor iskola mellett is dolgoznia kellett volna! És minden pénzt eltenni/gyűjteni. Mostanra simán lenne annyi pénze ami elég egy banki hitelhez fedezhetnek! És simán lehetne lakása.
Nálam is alap! 30 felett! (Nekem is van)
32N
Igen, igazad van! Sokkal jobb albir fizetni, ami sosem lesz a tiéd, mint inkabb egy saját hitelét, ami elobb utobb a tiéd lesz!
👏👏👏
Nálam nem csak a csóróság miatt estél ki, hanem a pénzügyi tudatlanság miatt is
Miért vagy még 35 évesen 18 éves társkereső szinten? Ha lenne egy ambiciózus nőd rég lenne házatok tehermentesen... Ketten sokkal könnyebb...
Bocsi az előző nem neked szól,hanem a kérdezőnek
Ezt szántam neked:
Na ezaz, én is mindig ezt mondom,a hitel legalább egyszer véget ér és a tiéd lesz,az albérlet meg csak kidobott pénz. Ehhez nem is kell közgazdásznak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!