Mire kell odafigyelni burkolat kiválasztásánál kicsi lakásban? Gondolok arra, ha elkezdtem egy lappal azzal kell folytatnom? Tetszenek a famintás járólapok, de igaz ha parketta lesz a szobában akkor a folyósón már csúnya lesz a famintás járólap?
A fürdőszoba és a wc már készen van, az bézses márványos színű fényes lappal lett lerakva 60*60 cm. Most folytatnám a konyhával, kamrával, folyósóval és az előszobával. Jártam több szalonban is, az egyikben azt javasolták válasszak hasonló lapot, fényeset, világosat, 60*60 cm est egységes kép érdekében legyen ami a fürdőben van.
A másik szalonban viszont azt mondták a fényes lapok olyan "plázásak" a matt otthonosabb. 🤔
Nekem tetszenek a famintás járólapok is, viszont az eladó szerint ha famintás járólapot teszek le, és ha az egy db szobában laminált padló lesz, akkor a kettő együtt nem lesz szép! Felmerült vynyl padló is de ugyanaz a kérdés- lehet-e a famintás? Ugyanaz a kérdés mint a famintás járólappal.
Szerinte akkor már inkább vagy hidegburkolat legyen ami nem fa mintás, vagy vízálló laminált padló legyen mindenhol. Köszönöm.
Fa hatasu,15x60 as jarolap van mindenhol a lakasban.
Panel,8.emelet,nem hideg viszont tartosabb barmelyik parkettanal.
A vizes helyisegekbe ugymint nalad, wc, furdo igen a jarolapot ajanljak. Az, hogy ez matt vagy fenyes izles dolga. Ha kicsi a helyseg mindenkeppen jo valasztas volt a vilagos padlo. Viszont abban egyetertek, h a fenyes kisse "plazas", csilivili, furdoben jobban is csuszik, es a serules is jobban latszik rajta. De ez mar lent van, szoval mind1.
A vinyl padlo, az magyarul a linoleum. Gagyi, csunya, puha, ami otthonos erzetet nyujt ugyan, de nehez takaritani es a sulyosabb targyak belenyomodnak. Azt en nem ajanlom, nekem rossz a tapasztalaton.
Ugy ertelmezem, h a faminta tetszik. Abban is egyetertek az eladoval, hogy ha famintast akarsz az legyen egyseges. Vagy laminalt famintas mindenhol vagy famintas hidegburkolat mindenhol. Ezt neked kell eldontened, de en nappaliban nem tudom elkepzelni a hideg burkolatot.
En amugy ugy csinalnam, hogy a konyhaba ha az nincs egybe a nappalival ill. folyosora, eloszobaba a furdovel kb. azonos szinu, de mattos jarolapot tennek. A szobaba, nappaliba laminalt padlot.
Huhh, nem raknék 2-nél több különböző padlóburkolatot.
Nálunk laminált parketta + fahatású hosszúkás járólap van a házban, így szuper. (Előszoba és fürdőszoba járólap, mindenhol máshol laminált.)
Nem teljesen értem, mi ne lenne szép azon, hogy egyik helyen járólap, másik helyen laminált padló van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!