Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok az aranyszabály egy 35 éves férfire vonatkozóan különélés (mindenhol azt írjátok, ne az anyjával) tekintetében az, hogy elég ha albérletben él, van pár millió ft félretett pénze, vagy kell a saját lakás (átlagfizetésből érdekes a dolog)?
Saját lakás alap. Plusz kocsi, jó fizetés, stb....ne spammoljátok már tele az oldalt a hülyeségekkel. 35 évesen egy férfinak legyen teljes élete, ez teljességgel elvárható. Nem kell minden második pillanatban megkérdezni.
19/L
Elég ha albérletben él. Nekem van sajàt lakàsom.
33n
Albérlet se gond, de, "Egy banki hitel fedezetnek, hát hogyne, 8.5 ös kamat mellett...." a párom két éve vett fel 20 év kölcsönt 20 millió forintra. 100 ezer forint a törlesztője, korábban 120-ért bérelt házat. Jobban jön ki így. Az én lakásomat 150-ért bérli egy pár. Náluk meg pláne jobban jön ki hó végén.
Jelenleg, mivel meg lett emelve a kamat, valóban nem szerencsés hitelt felvenni. De, aki jelenleg 30 éves, hiszen ezt a számot írta le a két kommentelő, annak volt 8, ha szakközépbe járt, 12 éve, hogy kezdjen magával valamit. És, mint a párom példája is mutatja nem kellett magad földhöz verni ezelőtt 1-2 évvel még a törlesztő miatt.
Kifogás mindig van, ez nem is kérdés.
De, az alap kérdésre reagálva, nekem nem lenne gond, ha a másik fél albiban van. És 25 évesen a milliós félretett pénz se feltétlen reális. Legalábbis tőlem nem lenne elvárás.
30 körül már más a képlet.
Így van. Nem tudom mi ezen olyan meglepő,meg lepontozandó, már a dédszüleink is azt mondták, hogy akinek 35-40 körül nincs stabil normális egzisztenciája annak már nem is lesz, semmirekellő.
Ezt férfiként írom. Most lettem 25 , autó van, saját elképzelés szerinti ház önrészének a fele/már majdnem inkább 2/3-a/ is megvan már,mêgis úgyérzem le vagyok maradva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!