Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg havi 300 ezret kell költeni kajára, ha ketten vagytok? Ha nem költ ennyit a pasi kajára (tegyük fel van egy 320 nettós bére), akkor alapból kuka? Csak több helyen is olvastam, hogy ennyit költ itt több pasi is a saját és a nője kajájára.
Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 12:34
21/45 anonim 

válasza:

A legtöbb ember nem tudna megélni, ha ennyit csak kajára elköltene még most, az inflálódott árakkal is, akkor is, ha mondjuk havi 1x elmegy egy igényesebb étterembe. Nyilván aki elkölt min. 150-et magára (és emellett van pénze az összes egyéb költségére), az vagy gazdag, vagy kitartatja magát... ha neked nincsen ennyi pénzed rá, akkor ne a luxy macát keresd, és meg van oldva a dolog.
22/45 anonim 

válasza:

Akkor én csak igénytelen éttermekbe járok, mert utoljára pl egy komáromi nagyon klassz vendéglőben pl. 30 ezerből négyen megebédeltünk.
23/45 anonim 

válasza:

ja hát, igen, 22, vannak olyan sznobok, akik szerint az igényes az egyenlő a Michelin-csillaggal, a többi már proli meg alantas...
24/45 anonim 

válasza:

Dagadt g€cik vagytok hogy ennyit zabáltok?
25/45 A kérdező kommentje:
24. Nem én, nekem nem telik, de 2 en is írták, hogy 270 meg 300 ezer simán kimegy kajára 2 emberre is.
2022. aug. 12. 14:01
26/45 anonim 

válasza:

300-at szerintem is simán el lehet költeni kajára, bár nyilván nem feltétel és ennél sokkal kevesebből is ki lehet hozni. Mi pont tegnap számoltuk össze, egy hónapban átlagosan 150-250 között változnak a bevásárlásaink, nyilván attól függően, hogy most kellett-e tisztítószert-mosóport-pelenkát-macskakaját-stb venni, de azért van hónap, amikor elég sokat költünk kajára, igen. És csak egy 2 éves gyerek van csak, amennyit ő megeszik, az nem számottevő, szóval mondhatni kettőnkre megy el ennyi. Nem vagyunk dagadtak, nem csak mennyiségi kajára lehet sokat költeni, sőt, szerintem olcsóbban kijönnénk, ha a kiló krumplit ennénk kiló krumplival meg kenyérrel, de nem ez a helyzet.
27/45 anonim 

válasza:

5-en élünk (2 felnőtt, 3 gyerek).
Étterembe nagyon nem járunk, de minden sz.r meg van véve, amit épp valamelyik kitalál 😅
Na kb nekünk megy el ennyi egy hónapban, de ebben benne vannak a háztartási cuccok is (mosogatószer, mosószer, wc-papír, és tàrsaik), tehát nem is csak a kaja.
29/45 anonim 

válasza:

Nálunk még sosem volt ennyi a kaja, pedig mi is ketten vagyunk.
30/45 anonim 

válasza:

Nekünk is elmegy kajára sajos 200 ezer. Viszont, csak undorral és megvetéssel tudok egy olyan emberre nézni, akinél az az alapfeltevés, hogy csak a férfi fizetéséhez viszonyítja. Mintha a nő csak egy szerencsétlen kis hülyegyerek lehetne.
Azért telik bőven 200 kajára, mert MINDKETTEN viszonylag jól keresünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!