Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Van egy kis hasa a férfinek akkor már kuka?
Több hétig vagy hónapig beszélgetek egy nővel. Minden tök jó látszólag közöttünk. Kedvel, naponta többször magától keres. Aztàn megtörténik a kepcsere és már nem válaszol. Aztàn letilt.
Ha egy férfinek van egy kis hasa akkor már semmi más nem számít? Nem számít ha amúgy kedvel? És sok dologban passzolnánk? Hogy lehetnek ennyire elvakultak a nők hogy csak a férfi testalkata és pénze kapcsán hoznak döntést?

Engem személy szerint nem zavar ha van egy kis hasa.
23/L

Neked kérdező pszichológus kéne nem nő.
( Ha keres a gyk kamu kérdezőket keressen meg, scripttel tudok gyártani , àr megegyezés szerint )

Nagyon uncsik már ezek a kérdések. Biztos van, akinek pénz kell, meg lapos, kockás has, de nagyon sok férfi él kapcsolatban kis vagy nagy pocakkal, nem túl tehetős háttérrel is. Az én volt férjem anno csóró egyetemista volt, amikor megismertem, több 10 kiló súlyfeleslege van, mégse volt gondja soha a csajozással.
Amúgy meg társkeresésénél, ha nem is fényképes oldal, nem kell várni heteket, hónapokat a képcserével, legyen rögtön az elején, és akkor kiküszöbölhető az, amit írsz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!