Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi pocakos ami nem tetszik a nőknek a társkeresés során, viszont elmondja a férfi, hogy ha összejönnek akkor a nő kedvéért akár lejjebb is adja a pocakját akkor miért nem megy bele ebbe semelyik nő?
Ez egy egyetlen "accom" van. És amit pl. te vagy a másik hölgy (ha egyáltalán az) linkelt kérdést az nem az enyém és a torkozós dolgot sem írtam soha, így ez nagyon kapufa, de mi lenne ha a kérdésre válaszolnál és nem hergelni próbálnál? A szövegeim lebuktatnak arra meg annyit, hogy ha te vagy a másik másolja őket és úgy ír ki kérdést akkor nem nehéz. Ami kérdés linkelve volt valóban hasonló az én gondolkodásomhoz , de nem én írtam és ez több ponton is látszik aki kicsit jobban megnézi az én kérdéseimet és a linkeltet.
#42 szerintem ezt most itt kéne abbahagynod. Utál itt mindenki mint a sz.rt. Sokan írják mindig, ehhez a kérdéshez is írtak ilyet, hogy takarodj már. Tudjuk miket írsz te. Ne képzeld celebnek magad hogy hamisítanak. Kis nárcisztikus istenkomplexusos nyomi.
Felismerhetően gusztustalan vagy minden alkalommal. Lehet öt reged, akkor is.
"Legyen valami alternatíva is a gettómilliomos Shrek mellé.
Én 190+ mellé vagyok ~90 10 év sporttal a hátam mögött. Nem sörözök, emberszámba veszem a női nemet és nincs kicsi pocakom sem. Ja, és mindkét szülőm felsővezető, szóval az anyagi ranglétrán azzal többet értem el nála, hogy megszülettem.
Szóval aki nem Shrek turkálós-öltöny fedte izzadt vállára szeretné hajtani a fejét este a céges BMW-ben, az tudja hol talál."
Ezt most is itt hagyom, ne csak negatívitás legyen. :D Szia pocakos haver, rég láttalak!
Tegnapi kérdésednél egy nő kérdezte hogy miben látszik a jó tulajdonságaid ? Erre azt válaszoltad neki hogy ha fuldoklik a farkadon akkor kijebb húzod pár centit!
Undorító vagy! Alacsony , dagadt és csóró! Sose lesz senkid! Főleg vékony csinos nőd nem.
Akkor zabálj meg idd a söröd!
Magadra vagy igénytelen, senki nem pazarolja rád az idejét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!