Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi pocakos ami nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi pocakos ami nem tetszik a nőknek a társkeresés során, viszont elmondja a férfi, hogy ha összejönnek akkor a nő kedvéért akár lejjebb is adja a pocakját akkor miért nem megy bele ebbe semelyik nő?

Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 16:18
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
91%
#18 Shrek, te ebből egyik se vagy. Se kedves, se jómódú. Csak egy kis sörivó proli vagy, kis pénzzel, kisemberséggel. Köszönjük nem kérünk az ocsmány szövegeidből hogy kit hogy térdeltetnél meg fuldokoltatnál a farkadon (ez visszatérő elem a kommentjeidnél te kis "kedves" 🤡)
2022. szept. 20. 17:24
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

#18: "Egy jó kinézetű fiatal 20as nő akinek nincs semmi vagyona és mondjuk a szülei nem pénzelik"

Magyarul a kényszerprostitúcióra apellálsz. Rossz hír: ezeknek a lányoknak te sose leszel elég jó.

2022. szept. 20. 17:24
 23/51 A kérdező kommentje:

Sosem írtam ilyet amiről te beszélsz. Ezt vagy te találtad ki vagy olyat azonosítasz velem amit nem én írtam.

2022. szept. 20. 17:51
 24/51 A kérdező kommentje:

Nem prostira vágyok, azoknál voltam eleget. Se nem kitartottra, ez csak egy plusz pont ami segít a hölgynek a választásban.

Én kínálok neki jó belsőt, egzisztenciát , átlagos külsőt ő pedig cserébe jó külsőt kínál, szerintem még így is én felém billen a mérleg

2022. szept. 20. 17:53
 25/51 anonim ***** válasza:
95%
#23 rendszeresen írsz ilyet, de általában törlik akkor az egész kérdésed. Legutóbb tegnap vagy tegnapelőtt írtad (nem nekem) hogy fuldokoltatnál egy válaszolót a farkadon és ha nagyon fuldoklik akkor pár centit kihúzod. Röhögtünk a kis tízcentiseden a hájad alatt. Törölték a kérdésed ezek után.
2022. szept. 20. 17:59
 26/51 A kérdező kommentje:

Ezek szerint keversz valakivel, mivel sosem írtam ilyet. Vagy csak valaki nekem adja ki magát, amit láttam már korábban.

Én pont azt fejtettem ki korábban, hogy nem szeretem ha térden van a nő és úgy kényeztet mivel nem szeretek közben állni, feküdni szeretek az ágyban és úgy kényeztettetni magam.

2022. szept. 20. 18:09
 27/51 anonim ***** válasza:
91%
#24 egy csóró, ocsmány személyiségű senki vagy. A csúnyaságodat, a kövérségedet, hímsovinizmust, olcsó sörözést tudsz kínálni. No thanx 😅
2022. szept. 20. 18:09
 28/51 anonim ***** válasza:
100%
#26 ne hazudj 🤡 Mindenki felismeri a szövegeidet. A nő buta. A nő nem férfi. A nő a testét adja, te a nemlétező pénzed. Ha csesztetünk a törpeséged miatt akkor azt írod hogy térdelve mindenki kisebb nálad. Gusztustalan pondró vagy.
2022. szept. 20. 18:12
 29/51 A kérdező kommentje:

Ez kezd úgy tűnni, hogy esetleg te írod ki azokat a kérdéseket, hogy a nevemben provokálj?! Annyira erősködsz ezen mikor már leírtam, hogy nem így van és ezt a torkos dolgot sose írtam.

De alapvetően egyetértek, úgy látom tanulsz. A nő valóban buta a férfihez képest. A nő és a férfi valóban nem összehasonlítható. A nő a kinézetével kompenzál a többi hiánya miatt.

Térdelve meg valóban kisebb vagy és a hazudásod miatt amit itt leművelsz amiatt te vagy a pondró mellesleg.

2022. szept. 20. 18:16
 30/51 anonim ***** válasza:
93%

🤡🤡🤡🤡🤡

Ennél szánalmasabb már nem lehetsz.

Remélem idetalálnak azok akik láttál pl a tegnapi művedet amit töröltek.

2022. szept. 20. 18:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!