Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi pocakos ami nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi pocakos ami nem tetszik a nőknek a társkeresés során, viszont elmondja a férfi, hogy ha összejönnek akkor a nő kedvéért akár lejjebb is adja a pocakját akkor miért nem megy bele ebbe semelyik nő?

Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 16:18
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok nőnek kell egy olyan igénytelen ember, aki csak más kedvéért képes motiválni magát. Ha valakinek nincs igénye magától egészségesen élni akkor amint nyeregben érzi magát, azonnal el fogja magát újra engedni.
2022. szept. 20. 16:21
 2/51 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi az az "ígérgetés" kifejezés!

A helyzetedből arra gondolnak magadnak is hazudsz!

2022. szept. 20. 16:22
 3/51 anonim ***** válasza:
93%
Fejezd be a futárszolgálatos lányok zaklatását, te undorító, hímsoviniszta, alkoholista selejt.
2022. szept. 20. 16:23
 4/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem ma jöttem le a falvédőről, aki le akar fogyni, nem ígérget és nem teszi függővé külső tényezőktől, hanem lefogy magától, a maga érdekében.
2022. szept. 20. 16:27
 5/51 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy Nő DUCI ami nem tetszik a FÉRFIAKNAK a társkeresés során, viszont elmondja a NŐ, hogy ha összejönnek akkor a FÉRFI kedvéért akár lejjebb is adja a SÚLYÁT akkor miért nem megy bele ebbe semelyik FÉRFI?

TE BELEMENNÉL FORDITOTT ESETBEN?

2022. szept. 20. 16:33
 6/51 A kérdező kommentje:

Magam érdekében minek fogynék le amikor szeretek finom ételeket enni és jó söröket inni?

Viszont ha így kaphatok nőt akkor nyilván kicsit visszább tudnék venni cserébe, hogy kielégítse a vágyaim , de előre a semmire nem fogom sanyargatni magama

2022. szept. 20. 16:35
 7/51 A kérdező kommentje:

Nem ugyanaz egy nő meg egy férfi

2022. szept. 20. 16:35
 8/51 anonim ***** válasza:
96%

Addig teszünk róla hogy ne nőjön be a leendő barátnőd puncija!

Nem kell megköszönni!

2022. szept. 20. 16:41
 9/51 anonim ***** válasza:
94%
Senkit nem érdekel egy kettős mércés zsírdisznó.
2022. szept. 20. 16:44
 10/51 anonim ***** válasza:
100%

8. vagyok

Lehet az én válaszom nagyobb motivációt vált ki belőle mint bármi más!

Ja és ösztönzésnek írtam, nem rosszindulatból!

2022. szept. 20. 16:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!