Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan lánnyal aki egy szánalmas kutyamasszőr?

Figyelt kérdés

"terápiás kutyamasszőr" ezen behaltam. Külföldön élünk, az itteni emberek olyan gazdagok, hogy jó dolgukban már azt se tudják mit csináljanak. Ezért még a kutyájukat is masszíroztatni viszik, nevetséges. Otthon meg annak is örülnek, hogy pár forinttal olcsóbb a csirkefarhát a boltban.

Mind1, eddig életemben nem hallottam ilyesmiről. Én is a lehetőségek miatt jöttem ki, de én IT diplomával, mert az itteni cégeknél sokkal jobb lehetőségek vannak. Oké, ez is egyfajta lehetőség, hogy itt még kutya masszírozásból is meg lehet élni, de azért a hülyeségnek is van határa.

Nálatok kizáró ok lenne? (Helyi magyarok facebook csoportján ismerkedtünk meg, bejövök neki és külsőre nekem is ok lenne)

2022. febr. 12. 10:02
A kérdező szavazást indított:
Kizáró ok lenne
Nem lenne kizáró ok
27 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, de ha te már most ennyire lenézed, ne vesztegesd egyikőtök idejét se és hagyd békén.
2022. febr. 12. 10:04
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
A csaj érdekében, remélem nem jöttök össze
2022. febr. 12. 10:07
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas kutyamasszőr.. képzeld itthon Magyarországon is vannak ilyenek.
2022. febr. 12. 10:14
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajom nem lenne vele, dolgozik, pénzt keres. A szánalmas nem ő a történetben. De, te hagyd őt békén, senki életébe nem kell egy ítélkező, beszűkült paraszt.
2022. febr. 12. 10:19
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon is vannak kutyamasszőrök, sőt, képzés is van: [link]
2022. febr. 12. 10:20
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én meg pasiként az IT-sokat nézem le és csicskítom a melóban.
2022. febr. 12. 10:23
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyképű f@sz vagy. A lány érdekében NE gyere össze vele
2022. febr. 12. 10:27
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit off de, köszönöm a linket 5-ös. Nagyon szeretnék állatokkal foglalkozni, eddig a sima rehabilitáció volt a cél, illetve a kutyakiképzés, de most ez is felkerült a listára.
2022. febr. 12. 10:32
 9/21 A kérdező kommentje:

Szex közben sem tudnék a mi kis kutyamasszőrünkre úgy felnézni mint egy igazi nőre, csak egy darab hús lenne.

Áá nem tudom mi legyen..

2022. febr. 12. 10:54
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Mucsajröcsögén a kisszoba sarka mióta külföld? Van baj. A többi szóra sem érdemes.
2022. febr. 12. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!