Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan lánnyal aki egy szánalmas kutyamasszőr?
"terápiás kutyamasszőr" ezen behaltam. Külföldön élünk, az itteni emberek olyan gazdagok, hogy jó dolgukban már azt se tudják mit csináljanak. Ezért még a kutyájukat is masszíroztatni viszik, nevetséges. Otthon meg annak is örülnek, hogy pár forinttal olcsóbb a csirkefarhát a boltban.
Mind1, eddig életemben nem hallottam ilyesmiről. Én is a lehetőségek miatt jöttem ki, de én IT diplomával, mert az itteni cégeknél sokkal jobb lehetőségek vannak. Oké, ez is egyfajta lehetőség, hogy itt még kutya masszírozásból is meg lehet élni, de azért a hülyeségnek is van határa.
Nálatok kizáró ok lenne? (Helyi magyarok facebook csoportján ismerkedtünk meg, bejövök neki és külsőre nekem is ok lenne)
Szex közben sem tudnék a mi kis kutyamasszőrünkre úgy felnézni mint egy igazi nőre, csak egy darab hús lenne.
Áá nem tudom mi legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!