Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan lánnyal aki egy szánalmas kutyamasszőr?

Figyelt kérdés

"terápiás kutyamasszőr" ezen behaltam. Külföldön élünk, az itteni emberek olyan gazdagok, hogy jó dolgukban már azt se tudják mit csináljanak. Ezért még a kutyájukat is masszíroztatni viszik, nevetséges. Otthon meg annak is örülnek, hogy pár forinttal olcsóbb a csirkefarhát a boltban.

Mind1, eddig életemben nem hallottam ilyesmiről. Én is a lehetőségek miatt jöttem ki, de én IT diplomával, mert az itteni cégeknél sokkal jobb lehetőségek vannak. Oké, ez is egyfajta lehetőség, hogy itt még kutya masszírozásból is meg lehet élni, de azért a hülyeségnek is van határa.

Nálatok kizáró ok lenne? (Helyi magyarok facebook csoportján ismerkedtünk meg, bejövök neki és külsőre nekem is ok lenne)

2022. febr. 12. 10:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"Szex közben sem tudnék a mi kis kutyamasszőrünkre úgy felnézni mint egy igazi nőre, csak egy darab hús lenne."

🤣🤣🤣🤣🤣

Remelem kamu.

2022. febr. 12. 10:56
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy kamu😄
2022. febr. 12. 10:57
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szóval csak egy lúzer troll vagy, rendben, megnyugtató.
2022. febr. 12. 10:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Provokatív kamu, ne foglalkozzatok Pistikével, nehéz gyerekkora volt! :)
2022. febr. 12. 11:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért kérdező, te IT-sként vagy "valaki"?
2022. febr. 12. 11:06
 16/21 anonim ***** válasza:
90%
Kíméld meg saját magadtól ezt a lányt.
2022. febr. 12. 11:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne gond, az is egy munkakör.
2022. febr. 12. 11:14
 18/21 anonim ***** válasza:
26%

Sokan írják itt, hogy kamu a kérdés, pedig nem feltétlen.

Sok IT-s ilyen, sőt, volt olyan, hogy a srác ANYJA, nem vicc, az ANYJA, bejött arcoskodni, hogy az ő pályakezdő fiacskája miért csak 600-at kapna? És még majdnem fizikailag rám támadt a nő, amikor közöltem vele, hogy innentől csak 400-at kap a kölök, vagy vigye a pithsába!

"Ájtís"...nem fogják fel, hogy csak sima "szerelők", nem értékes alkalmazottak.

2022. febr. 12. 11:15
 19/21 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem megnyugtató a tudat, hogy a kérdező külföldön ismerkedik, az itteni nőket békén hagyja.

Egyébként én is furcsa szemmel nézek az ilyen spirituális terapeutákra, bár kérdés, milyen masszázst végez a nő.. Ha sérült kutyák rehabját végzi, az teljesen oké, embereknek is van fizikoterapeuta, az is átmozgat, de ha feszültségoldó meg, energetizáló ilyen humbug masszázst csinál, akkor nekem mint embertől menne el a kedvem. Nagyon távol áll tőlem az ezoterikus oldal és a természetgyógyászat meg minden hasonló, nem tudnék összejönni olyan emberrel, akinek ennyire más a hitvilága.

Ha tudja, hogy hülyeség, amit csinál, de van pénz benne, akkor meg ugye erkölcsileg nem lennénk egy szinten, ezért nem járnék vele, de legalább tudnám, hogy normálisan gondolkozik, csak a gerinc hiányzik belőle.

2022. febr. 12. 11:35
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
#19 a kérdező nem külföldön ismerkedik, hanem itthon trollkodik, de ne légy ideges, ártalmatlan bolond :)
2022. febr. 12. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!