Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi pocakos ami nem tetszik a nőknek a társkeresés során, viszont elmondja a férfi, hogy ha összejönnek akkor a nő kedvéért akár lejjebb is adja a pocakját akkor miért nem megy bele ebbe semelyik nő?
Tegnap nem írtam kérdést, szóval mellé ment. Remélem nem te szórakozol a nevemben, bár nagyon úgy tűnik mivel nem tudod felfogni, hogy nem írok amit mondogatsz, szánalmas az te vagy.
Lehet hogy pár napos volt, mindenesetre én tegnap vagy tegnapelőtt írtam hozzá.
Ezzel együtt volt, mások is rájöttek hogy te írtad mindkettőt, sőt több másikat is és röhögtek hogy minden második kérdés a dagadt nyomoréké itt? 🤡
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
"Magam érdekében minek fogynék le amikor szeretek finom ételeket enni és jó söröket inni?
Viszont ha így kaphatok nőt akkor nyilván kicsit visszább tudnék venni cserébe,"
Ha csak kevesebb sört fogsz inni, akkor nem fogyni fogsz, hanem csak lassabban fogsz hízni. És már el is ártultad, hogy te sosem fogsz lefogyni.
Ha mozogsz naponta egy-két órát, akkor ugyanúgy ehetsz finomakat, de embernek is fogsz kinézni, hanem egy krumplis zsáknak.
Ezt sem én írtam
Eléggé árulkodó a kérdés, hogy nem én írtam, nem fogom leírni, hogy miért mivel szerintem te írod ki a nevemben a kamu kérdéseket , hogy utána hergelj vele, de akinek van egy kis esze és tudja miket írok én, az látja, hogy mi az utánzat.
Milyen ocsmányságról beszélsz? Az amivel az egyik válaszoló traktál? Én semmi ocsmányságot nem írtam..
Ki is derítették láthatóan, mivel 6 választ töröltek ami erről szólt :)
#39 Ja, a tieidet főleg, mivel jelentettem. És ilyen esetben viszik a riposztokat is mivel értelmetlen lenne meghagyni.
Tökmindegy hány accod van, a szövegeid lebuktatnak, nehogy azt hidd hogy rá tudod kenni másra hogy ő írta.
Féreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!