Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi pocakos ami nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi pocakos ami nem tetszik a nőknek a társkeresés során, viszont elmondja a férfi, hogy ha összejönnek akkor a nő kedvéért akár lejjebb is adja a pocakját akkor miért nem megy bele ebbe semelyik nő?

Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 16:18
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%

7

De! Pontosan ugyanaz!

Amugy meg, kettősmerce 2.0

-

Magam érdekében minek fogynék le amikor szeretek finom ételeket enni és CUKROS ÜDITŐKET inni?

Viszont ha így kaphatok FERFIT akkor nyilván kicsit visszább tudnék venni cserébe, hogy TELJESITSE a vágyaim , de előre a semmire nem fogom sanyargatni magama

2022. szept. 20. 16:48
 12/51 A kérdező kommentje:
Egy nő csak a kinézetével tudja elhódítani a férfit , más olyan tulajdonsága nincs ami egy férfit érdekelni maximum csak plusz pontnak számít ha nem teljesen buta, stb.
2022. szept. 20. 16:53
 13/51 anonim ***** válasza:
98%

12

Igen, ezt nagyjabol az összes férfi igy gondolja! Mióta a gyakorit olvasom, egyre inkább ugy erzem, hogy nekem sincs miert sanyargatni magamat! Szex nelkuluk is megoldható, keresetem magas, lakásom van! Mi pluszt adhat egy férfi?

2022. szept. 20. 16:57
 14/51 A kérdező kommentje:

Hogy lenne megoldható nélkülük ha nem lezbi vagy?

2022. szept. 20. 17:07
 15/51 anonim ***** válasza:
98%

14

Hagyok időt!

- De, ha önállóan nem megy, akkor majd elmondom amikor nagy leszel....

2022. szept. 20. 17:11
 16/51 A kérdező kommentje:

31 éves vagyok, de ha szerinted ez nem elég "nagy" akkor magyarázd már el nekem, hogy férfi nélkül hogyan is szexelsz, ha nem lezbikus vagy?

2022. szept. 20. 17:14
 17/51 anonim ***** válasza:
100%

#12 csak az a bukta neked hogy a kinézetünkkel nem téged meg a magadfajtákat akarjuk meghódítani. Ki a franc feccölne pénzt és energiát egy ilyen megszerzésébe? 🤡

Apám, és még te tartod butának a nőket 🤣

2022. szept. 20. 17:15
 18/51 A kérdező kommentje:

Egy jó kinézetű fiatal 20as nő akinek nincs semmi vagyona és mondjuk a szülei nem pénzelik így alig bírja az albérletet is fizetni a keresetéből annak bizony jól jön egy férfi aki stabil egzisztenciával rendelkezik , mellette meg kedves és jó beszélgető partner mint pl. én

2022. szept. 20. 17:20
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
Sosem fogsz nőt kapni, Shrek-Harkonnen. Eddig se kellettél senkinek, ezután se fogsz.
2022. szept. 20. 17:20
 20/51 anonim ***** válasza:
91%

Már megint itt vagy, Shrek-Harkonnen? Még mindig gusztustalan, alkesz, szexista zsírtartály vagy, és provokatív troll is. Takarodj már innen!

Senkinek se kellesz, MasztiMatyiként fogod leélni a semmirekellő életed.

2022. szept. 20. 17:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!