Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi pocakos ami nem tetszik a nőknek a társkeresés során, viszont elmondja a férfi, hogy ha összejönnek akkor a nő kedvéért akár lejjebb is adja a pocakját akkor miért nem megy bele ebbe semelyik nő?
7
De! Pontosan ugyanaz!
Amugy meg, kettősmerce 2.0
-
Magam érdekében minek fogynék le amikor szeretek finom ételeket enni és CUKROS ÜDITŐKET inni?
Viszont ha így kaphatok FERFIT akkor nyilván kicsit visszább tudnék venni cserébe, hogy TELJESITSE a vágyaim , de előre a semmire nem fogom sanyargatni magama
12
Igen, ezt nagyjabol az összes férfi igy gondolja! Mióta a gyakorit olvasom, egyre inkább ugy erzem, hogy nekem sincs miert sanyargatni magamat! Szex nelkuluk is megoldható, keresetem magas, lakásom van! Mi pluszt adhat egy férfi?
Hogy lenne megoldható nélkülük ha nem lezbi vagy?
14
Hagyok időt!
- De, ha önállóan nem megy, akkor majd elmondom amikor nagy leszel....
31 éves vagyok, de ha szerinted ez nem elég "nagy" akkor magyarázd már el nekem, hogy férfi nélkül hogyan is szexelsz, ha nem lezbikus vagy?
#12 csak az a bukta neked hogy a kinézetünkkel nem téged meg a magadfajtákat akarjuk meghódítani. Ki a franc feccölne pénzt és energiát egy ilyen megszerzésébe? 🤡
Apám, és még te tartod butának a nőket 🤣
Egy jó kinézetű fiatal 20as nő akinek nincs semmi vagyona és mondjuk a szülei nem pénzelik így alig bírja az albérletet is fizetni a keresetéből annak bizony jól jön egy férfi aki stabil egzisztenciával rendelkezik , mellette meg kedves és jó beszélgető partner mint pl. én
Már megint itt vagy, Shrek-Harkonnen? Még mindig gusztustalan, alkesz, szexista zsírtartály vagy, és provokatív troll is. Takarodj már innen!
Senkinek se kellesz, MasztiMatyiként fogod leélni a semmirekellő életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!