Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan váltsam ki hogy love bombingot kapjak?
Az allando írkálás hívogatás zaklatás, akarom, élethalál harc, szerelem érzelmek kifejezése gátlástalanul, határtalan imádatféle, rajongás.
Vagy ahhoz hogy kapjak elegendő ingert, tartsak több pasit?
Erre csak több pasi képes egyszerre ennyi ingert nyujtani, meg a manipulatív nárcik csak?
Ott buknak el a társkereséseim foleg hogy a pasikban nincs az a tűz meg.
Sokan képesek alakulni ha már tudják azt nekem mi kell, vagy sokan képesek az állando hívogatásra folyamatos kapcsolattartásra, de nem az igazi, még így is kevés.
Vagy másik opcio. Hogyan szokjak le arrol hogy inger igényem legyen? Es elég legyen nekem egy joreggelt mizu milyen a napod hogy aludtál- semmi tipusu ismerkedés?
Az ömlengés is a bombázás is.
Nem akarok tul sokat barmilyen hihetetlen.a pasikban OTT VAN. Létezik. Mégha egyesek ezt nem is kapják soha senkitol. Az az ő bajuk.
#41:
Az, hogy te ezért reszketsz meg idegbeteg hisztikkel kiköveteled, egyáltalán nem azt jelenti, hogy mindenki erre vágyik.
Amit te keresel, az leginkább a bántalmazó kapcsolatokban van jelen. Olvasd vissza a saját kérdéseid! Mindig ez megy: itt bizonygatod, hogy az aktuális bikád meg van érted őrülve, istennő vagy neki, rajong érted. Aztán egy óra múlva kiírod, hogy mennyire szeret, aki tojik a fejedre és rendszeresen bunkón viselkedik, meg fenyeget.
Az pedig az agybajodra a legjobb bizonyíték, hogy ugyanúgy csinálsz mindent, és eltérő eredményt vársz.
Soha, senki sem fogja ezt megadni neked. Ez egyszerűen irreális. Pár napig, ha a pasi is ketyós, akkor pár hétig képes erre a szexuális hisztériára, de ez nem szerelem.
Ejha. Te aztán tényleg egy eléggé gyerek vagy még kérdező... Nem ebből áll az élet és az érzelmek. Ez amit te keresel, az simán csak egy kezdeti fellángolás, rajongás a másik iránt, ami pillanatok alatt eltűnik az éterbe és folyamatosan csak ezt keresed egyik pasiról a másikra. Én értem, hogy mit írsz, de ez nem egy hosszútávú kapcsolati érzelem, amit írsz. Neked ami kell igazából, az a folyamatos inger, hogy minél több férfit el tudj csábítani és mikor ez megvan, jön a következő. Ez inkább vadászösztön, semmi több.
Írom ezt neked Nőként!
Én értelek, kérdező. Értem, mire lenne igényed, mit hiányolsz. Viszont szerintem nem a legjobban kommunikáltad le, de mindegy. A gyakorin akkor is sok a kötekedő komment, ha valaki hibátlanul kommunikálja a dilemmáját.
Szerintem nem a férfiakban van a hiba, akitől nagyon távol áll a szenvedélyes viselkedés, azzal ne is ismerkedj, túlságosan mások az igenyeitek. A szenvedélyesebb pasikból meg ki kell hozni... Akkor tesz ilyesmiketa férfi, ha rátalál a nagybetűs SZERELEM. Neked kell annak a szintén nagybetű "A Nő"-nek lenned a számára. Az egyetlennek, az etalonnak a szemében. Akkor fog szenvedélyes érzelmeket mutatni küzdeni érted.
A másik, hogy az se árt, ha nem vagy könnyen megkapható. Se szexre, se barátnőnek, se feleségnek, semminek. De az, ha mondjuk valaki 2 napig nem reagál Messengeren, nem jelenti hogy "hard to get" lenne (sokan azt hiszik, ez a játszma elég, pedig nem). Az a nehezen megkapható, aki tényleg az... Mert jó nő: sikeres, gazdag, sportos, okos. Bárkit megkaphat, ezért aki szemet vet rá, annak meg kell érte küzdenie, vagyis jobbnak kell lennie, mint a többi pasi, aki udvarol neki. Na ez az igazi "hard to get", mert ez nem egykönnyen elérhető, megszerezhető!
Ha az alfa pasi szerelmi bombázása számodra a netovábbja a dolgoknak, azt is elérheted ebben az életben. (Írtad egyik kommentben.) Ehhez az kell, hogy keress valakit, aki számodra "alfa", és az ő érdeklődését keltsd fel, anélkül, hogy elérhető lennél számára. A vadászösztön nagyon is létező dolog, fel lehet ébreszteni a mindkét nemben!
Amúgy még azt tudom tanácsolni, hogy ne olyan kritikus szemmel nézd a jelentkezőket. Lehet, hogy valaki mutat neked egy totál romantikus gesztust, amit más nőért még soha nem tett, de észre sem veszed. Lehetsz úgy egy pasi prioritása, hogy közben nem hív fel naponta 10×. Mindenki máshogy mutatja ki a rózsaszín ködöt, ami elborítja elméjét. Mert lehet pasi, aki naponta 10× felhív, de nem csak téged, hanem egy másik nőt is... Azzal meg nem mész semmire..
Nem bántalmazok.
Csetelhetek szep lassan kezd kibujni belolük az akaromérzés, nagyon jolesik ahogy foglalkoznak velem.
Egyre többet is adnak bele ez ki is érződik:)
En csak szeretném plusszolni, a maxot kihozni
Persze a nárcik kisujjbol kirázzák ugyan, de ők mást nem tudnak. Pl vigyazni rám es sajat maguktol megvédeni.
Amugy az hogy nem tudunk haragudni arra akit szeretunk, vagy amikor saját magunktol tidattalan óvjuk a párunkat, az egy kulon pszichologiai kör. A narcik viszont sajnos itt buknak el.
46 teljesen monogam hű kitarto pasikban is megvan. Az neked sajnalatos ha errol fogalmad sincs.
47 elso ranezesre a válaszod mintha segitőkeszséges lenne es nem itélkezo. Erre majd visszaterek. Csak nem tudok most gyk zni érdemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!