Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan váltsam ki hogy love...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan váltsam ki hogy love bombingot kapjak?

Figyelt kérdés

Az allando írkálás hívogatás zaklatás, akarom, élethalál harc, szerelem érzelmek kifejezése gátlástalanul, határtalan imádatféle, rajongás.

Vagy ahhoz hogy kapjak elegendő ingert, tartsak több pasit?

Erre csak több pasi képes egyszerre ennyi ingert nyujtani, meg a manipulatív nárcik csak?

Ott buknak el a társkereséseim foleg hogy a pasikban nincs az a tűz meg.

Sokan képesek alakulni ha már tudják azt nekem mi kell, vagy sokan képesek az állando hívogatásra folyamatos kapcsolattartásra, de nem az igazi, még így is kevés.

Vagy másik opcio. Hogyan szokjak le arrol hogy inger igényem legyen? Es elég legyen nekem egy joreggelt mizu milyen a napod hogy aludtál- semmi tipusu ismerkedés?

#unalmas ismerkedések
2022. aug. 28. 09:44
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, nem vagy vonzó a célcsoportodnak :P
2022. aug. 28. 12:10
 32/57 A kérdező kommentje:

Es de.

Nem a kulsosegekkel felszinességgel van a baj elhiheted.

Hanem a mélyebb tartalmakkal hogy belul vki ures vagy szenvedélyes. Meg tud élni dolgokat vagy csak telefonalni tud hogy jo lenne ha leápolná vki.

2022. aug. 28. 12:14
 33/57 A kérdező kommentje:

És de a férfiakban azért sokesetben lakozik az a tűz. Meg is csillogtatják sokszor! Szép lassan, de jön az elő belőlük.(másokbol bőven hamarabb is de az ritkább )

Csak én akarok többet többet még még.

2022. aug. 28. 12:16
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
Van nőjük, igen. Pont olyan személyiségzavarosak, mint te. Ez az élet rendje🤷🏼‍♀️ Amúgy meg mondtuk már neked, vonulj be egy pszichiátriára. Ott kedvedre mazsolázgathatsz. Tele van olyanokkal, amilyet szeretnél. Probléma megoldva✔️
2022. aug. 28. 12:24
 35/57 A kérdező kommentje:

A szemelyisegzavar tudod hol kezdodik? Azoknal a nőknél akiknek sziamizujoreggelt egy kész kánaán.

Es ezek hurrogják le azt aki nem áll be ebbe a sorba.

2022. aug. 28. 12:32
 36/57 A kérdező kommentje:

Ha vkinek több kell lefujják hogy ne akarjon toronyorát lancostul.

Demotivacio megy csak.

Ha vki karriert akar vagy egy sikeres üzletet nyélbe ütni, kik hurrogják le először, hogy hulye vagy mit akarsz?

2022. aug. 28. 12:34
 37/57 A kérdező kommentje:
(Ha vkinek vannak álmai, kik nézik azért őt betegnek? Akik álmodni sem mernek.)
2022. aug. 28. 12:36
 38/57 Mathus ***** válasza:
100%
menj fel a chatiw-ra, ott képekk is fognak bombázni, nemcsak az infantilis rajongásukkal.
2022. aug. 28. 12:46
 39/57 Ghgj ***** válasza:
100%
Abból látszik, hogy problémád van, hogy fekete-fehérben gondolkozol. Nem csak a sziamizujoreggelt meg a love bombing van a világon. A love bombing, meg a kezdeti "megölöm érted a sárkányt" nem egyenlő a szenvedéllyel.
2022. aug. 28. 12:46
 40/57 A kérdező kommentje:

39 ezt a gyk értetlenekek miatt egyszerusítettem le így.

Vannak akiknek egy szint egy férfitol ELÉG.

Nekem meg az a szint ami nekik elég az nekem kevés!

De ezért a másikat elítélni?

Igy leegyszerusitve probaltam átadni hogy fogják már fel hogy nem akarok túl sokat MERT a pasik igenis képesek erre!(a nem eq hianyosak)

Bennuk van az a tűz ami nekem kell.

Es azt kihozni megjobban és mégjobban ehhez kellettek volna tanácsok.

De mit kapok? Hulyevagymitakarsz.

Ők legyenek a hegkoznapi f.sban, nekem KELL a szenvedély is.

2022. aug. 28. 12:50
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!