Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan váltsam ki hogy love bombingot kapjak?
Az allando írkálás hívogatás zaklatás, akarom, élethalál harc, szerelem érzelmek kifejezése gátlástalanul, határtalan imádatféle, rajongás.
Vagy ahhoz hogy kapjak elegendő ingert, tartsak több pasit?
Erre csak több pasi képes egyszerre ennyi ingert nyujtani, meg a manipulatív nárcik csak?
Ott buknak el a társkereséseim foleg hogy a pasikban nincs az a tűz meg.
Sokan képesek alakulni ha már tudják azt nekem mi kell, vagy sokan képesek az állando hívogatásra folyamatos kapcsolattartásra, de nem az igazi, még így is kevés.
Vagy másik opcio. Hogyan szokjak le arrol hogy inger igényem legyen? Es elég legyen nekem egy joreggelt mizu milyen a napod hogy aludtál- semmi tipusu ismerkedés?
Sajnalom más normalis nő is vágyik erre.
A férfira magára. Nem vagyok egyedul.
Ismerek vadabb pasikat.mindig van nőjük..
A vadabb pasiknak mindig van nőjük.
Igen, mindig másik :D ami 18 évesen oké, de gondolom, te már lassan kétszer ennyi vagy.
Nekem nem ettől kész egy férfi férfias, hanem a lovagiassagtol, az őszinteségtől és a kedveskedestol. Egyikhez sem kellenek szavak, csak tettek, de ezeket nem lehet megjatszani.
A normális nők ERRE vágynak.
Na jó, elmondom, hogy a ténylegesen normális nők mire vágynak:
Megismerni valakit, aki vonzó, érzelmi biztonságot biztosít, és Ő MAGA legyen olyan, hogy a kis apróságai megfogjanak. Minden kérdésed és kommented arról szól, hogy mivel kell bizonygatnia az elragadtatását a férfinak, milyen elvárásoknak kell megfelelnie, hogyan kell HOZZÁD viszonyulnia, de azt se tudod, hogy mi a szerelem/szeretet, csak azt szajkózod, hogy téged hogyan szeressen a másik.
A normális nők arra vágynak, hogy beleszerethessenek például egy orr ráncolásába, az érzelmileg éretlen nők pedig arra, hogy az általuk (meg a romantikus filmek által) megálmodott szerepbe belenyomorgassanak valami szerencsétlent.
Nem baj, ha nem tudsz szeretni, de olyan bizonyossággal állítod, hogy ez az előremutató, hogy az ember csak pislog.
Ez az magas érzelmi intelligencia.
Akinek vannak érzelmei az mar jó.
Ha ki is fejezi még jobb.
Ha nincsenek ebben gátlásai, a legjobb.
Aki meg meri élni a pillanatokat is bátran, akkor is ha azok múlandók.
Akik fel merik vállalni hogy igenis meghalnék érted, akkor is ha az majd változik.
Akik szembe mennek mindennel, a körülményekkel, a racionalitással, a logikával, és képesek megélni az adozt pillanatokat, vagy azokbol a legtöbbet kihozni.
Az a szint amiket sokan csinálnak pl szeretők, vagy értelmetlen házasságok, fel nem vállalt megalkuvó dolgok, akik lapitanak mint sz.r a fűben ha érzelmekről van szó, akik nem tudják mi az szenvedélyes szerelmes szex, vagy ninvsenek is vagy nem is tudnak érezni mert csak a szex szex es szex es belül egy sivár halott emberek valójában, azok asszertivak, eq nullák, vágyaik sincsenek, csak ösztönszint.
Az a tűz vagy szikra, szenvedély, ha hiányzik, akkor nekem minden hianyzik az adott emnertől.
Ezek nelkul nincs hajtás nincs motivacio nincs érzelem nincs semmi.
Csak joreggeltmizu van
Hát erről van szó, nincs meg benned a vágy, hogy megismerd az adott embert, lökje meg az endorfintermelésed, ennyi dolga van. :D
Eszközként használsz másokat. Igazából nem is érdemelsz igazán jó, romantikus, normális pasit, ők maradjanak meg azoknak, akik tudják is őket szeretni. Te meg hajtsd csak a félbűnöző, manipulatív, kétbites bikákat.
28 siman kiismerem mindegyiket mimt a tenyeremet.
Nem eszközök de nekem tenyleg kevés a mizujorregelt bakker!! Ne legyek már ezert elhordva mert másnak ez teljesen kielégítő!
Es pont hogy romantikus pasijaim vannak akik képesek nyujtani emberi érzelmeket, töltést is. Mert van eq.
Azt meg szinte le sem lehet szavakkal írni, milyen az amikor egy alfa szerelmes. Asszem ez a csúcs. Na ők aztán tenyleg nem.ismernek se istent sem embert amikor szerelmesek.
Nem várom ezt a szintet az átlagtol de azért valami minimum legalább ami tobb mint a mizuzás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!