Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan váltsam ki hogy love...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan váltsam ki hogy love bombingot kapjak?

Figyelt kérdés

Az allando írkálás hívogatás zaklatás, akarom, élethalál harc, szerelem érzelmek kifejezése gátlástalanul, határtalan imádatféle, rajongás.

Vagy ahhoz hogy kapjak elegendő ingert, tartsak több pasit?

Erre csak több pasi képes egyszerre ennyi ingert nyujtani, meg a manipulatív nárcik csak?

Ott buknak el a társkereséseim foleg hogy a pasikban nincs az a tűz meg.

Sokan képesek alakulni ha már tudják azt nekem mi kell, vagy sokan képesek az állando hívogatásra folyamatos kapcsolattartásra, de nem az igazi, még így is kevés.

Vagy másik opcio. Hogyan szokjak le arrol hogy inger igényem legyen? Es elég legyen nekem egy joreggelt mizu milyen a napod hogy aludtál- semmi tipusu ismerkedés?

#unalmas ismerkedések
2022. aug. 28. 09:44
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
11 ezt a barátom is mondta már :D
2022. aug. 28. 10:29
 12/57 A kérdező kommentje:
De a celeb is normalis akirol irtam, neki is hianyzik egy FÉRFIAS férfi. Aki jön es "tarol".
2022. aug. 28. 10:31
 13/57 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben a kérdés nem kamu: igen, tényleg túl sok időd, energiád van ilyesmiken agyalni, lélekben, mentálisan eléggé sérültnek, illetve gyerekesnek tűnsz.

Óriási különbség van aközött, hogy valaki udvarol, miközben érzed rajta, hogy tényleg étdekled, meg a love bombing között. Utóbbi a beteg emberek módszere.

Szóval, első körben önmagadat kéne rendbe tenned lelkileg.

2022. aug. 28. 10:34
 14/57 anonim ***** válasza:
100%
13. Aki jön és tarol, az nagyon rövidtávú dolog.
2022. aug. 28. 10:34
 15/57 A kérdező kommentje:

Nem serult itt senki. Max a fap.nák azok.

Nem a valodiság érdekel. A szavak a tettek érdekelnek. Az a tűz.

A férfi mint férfi.

Nem a "joreggeltmizu"-zások.

2022. aug. 28. 10:36
 16/57 A kérdező kommentje:
15 szenvedélyes pasik ha találnak szenvedelyes nőt az nem rövidtáv. Az valami nagyon más.
2022. aug. 28. 10:40
 17/57 anonim ***** válasza:
100%

"Az allando írkálás hívogatás zaklatás, akarom, élethalál harc, szerelem érzelmek kifejezése gátlástalanul, határtalan imádatféle, rajongás."

És szerinted ez a "FERFIAS férfi"?

Ez inkább egy zakksnt, kétségbeesett fiúka.

2022. aug. 28. 11:01
 18/57 anonim ***** válasza:
100%
Oké, ezen a ponton döbbentem rá, hogy lóval kártyázom...
2022. aug. 28. 11:13
 19/57 A kérdező kommentje:

Mert az a férfi, hogy szeretném látni a feneked?

Mikor talalkozunk egy kávéra?

Joreggeltmizu gif.

En amikoe közlöm azt hogy nem kell a szexre utalgatni mert ugyis mindegyik azt akarja, ezt tudom, es engem az erdekel csak ezen kivul mennyi kapacitás van egy férfiban es mit tud felmutatni, na akkor váltanak.

Képesek nyomulni, vadászni, es kijön belőlük sokszor többminden, az elhalmozás, a figyelem, vmi lightos bombázás, de ezt szeretném jobban plusszolni.

Amig őket egy lyuk érdekli csak, engem meg ez hogy mit tudnak azért tenni, mennyi van bennük.

(Más nőket meg más érdekel egy pasiban. Nem vagyunk egyformák)

2022. aug. 28. 11:14
 20/57 A kérdező kommentje:

("Mert az a férfi, hogy szeretném látni a feneked?

Mikor talalkozunk egy kávéra?

Joreggeltmizu gif."

Hát kinek mit jelent a férfi fogalma.)

2022. aug. 28. 11:15
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!